1. div. Kvinder: Varde bankede Skovbakken

29-02-2016 af Anders Hørkjær Pedersen

Varde besejrede søndag 3F-ligaholdet Skovbakken med 5-1

Skovbakken har ambitioner om at vinde bronze i dette års 3F-liga, og hjemmeholdet var derfor storfavoritter inden søndagens kamp. Alligevel gik Varde, der til kampen manglede 4-5 bærende spillere, frisk til kampen. Kampen bølgede derfor i begyndelsen frem og tilbage, og gæsterne fik efterhånden fornemmelsen af at de kunne bære med.

Et par gange i 1. halvleg var Skovbakken dog tætte på at slippe igennem Vardes stærke defensiv, men igen viste keeper Ida Rindom imponerende spil i målet.

Midtvejs i første halvleg blev Line Vilhelmsen tildelt et straffespark, som anfører Pernille Andreasen sikkert sparkede i mål til 1-0. Senere i første halvleg øgede Rikke Marie Madsen efter fint forarbejde af Vilhelmsen til 2-0.

I anden halvlegs begyndelse pressede Skovbakken på for at komme tilbage i kampen, men Varde-defensiven formåede at holde stand, og indskiftede Solveig Andersen øgede derfor til 3-0. Kort efter lykkedes det så Skovbakken at reducere til 1-3.

Få minutter senere øgede Andersen til 4-1, da Louise Nielsen spillede hende alene igennem med gæsternes keeper. Andersen fik i løbet af de næste 5-10 minutter yderligere et par store chancer for at øge til 5-1, men først med 5 min. igen fuldendte hun sit hattrick, da hun flot headede et indlæg fra Sofie Hallum i nettet.

Sejren vidner om at pigerne vil det her, og at flere af dem er i deres livs form. I dag manglede 4-5 bærende spillere, og alligevel henter pigerne en fortjent sejr over en etableret 3F-ligaklub. Det viser den store bredde der i øjeblikket er på holdet, og i dag ramte ALLE bare dagen.

Sejren var i øvrigt Vardes 9. sejr på stribe, og 13. kamp uden nederlag!