10iCampus tæller ned til fødselsdag

10iCampus fylder 10 år: Her på GoVarde vil du møde forskellige mennesker, som alle har været en del af de 10 første skoleår. De vil fortælle lidt om, hvor de er den dag i dag – og hvordan de mindes tiden på 10iCampus.
Skoleåret begynder i august 2013 og slutter i juni 2014. I løbet af denne periode er Danmark så heldige at have æren af at stå for værtskabet på Eurovision Song Contest. På denne dag nummer 3 skal vi hilse på Sandra Abrahamsen Pedersen, som netop er elev på 10iCampus i løbet af år nummer 3.
I dag er jeg 24 år gammel og har en bachelor i Sociologi og Kulturanalyse fra Syddansk Universitet. Inden det gik jeg på STX, på Varde Gymnasium. Efter min bachelor, som jeg afsluttede i sommeren 2020, tog jeg et sabbatår, hvor jeg blandt andet havde et højskoleophold på Højskolen Mors, fordi jeg havde brug for et afbræk fra studielivet. Efter at have fået ladet batterierne op er jeg nu klar til at studere igen, og rykker derfor rødderne op fra Vestjylland, da jeg flytter til Aalborg for at læse en kandidat i Læring og Forandringsprocesser på Aalborg Universitet.
Når jeg tænker på 10iCampus, bliver jeg mindet om en tid med en masse gode relationer og sjove oplevelser. En tid fyldt med sjov men samtidig også faglig seriøsitet. For mig var det en tid, hvor jeg fik mulighed for at tænke, mærke efter og trække vejret. Når jeg tænker tilbage på 10iCampus, tænker jeg specielt tilbage på vores studietur til Berlin og minderne derfra.
10iCampus har lært mig en masse socialt, og givet mig tid til fordybelse i mig selv i forhold til at tænke over, hvad jeg egentlig ville i mit videre liv. Mit skoleår på 10iCampus modnede mig på en måde, som jeg ikke kunne have været foruden. Derudover har jeg mange gode venskaber med mig videre i mit liv, som jeg skabte på det skoleår.