10iCampus tæller ned til fødselsdag

10iCampus fylder 10 år: Her på GoVarde vil du møde forskellige mennesker, som alle har været en del af de 10 første skoleår. De vil fortælle lidt om, hvor de er den dag i dag – og hvordan de mindes tiden på 10iCampus.

Skoleåret begynder i august 2014 og slutter i juni 2015. Danmark bliver i denne periode ramt af et terrorangreb, som begynder ved Krudttønden i København. 10iCampus er samtidigt i gang med år nummer 4, hvor Mads Tofte Greve er elev i løbet af dette skoleår. Det er ham, vi skal møde på dag nummer 4.

I dag bor jeg på Frederiksberg, og i år kan jeg tælle 23 lys på kagen. Jeg flyttede til Københavnsområdet for 5 år siden, og har boet på Østerbro og nu på Frederiksberg.
Min familie bor nu i Vejle, og jeg har derfor stadig et tilhørsforhold til Jylland. Jeg har siden 10iCampus haft fart på. Jeg startede på bilmekanikerstudiet, men skiftede over til HF efter grundig overvejelse. Efter jeg færdiggjorde denne på Frederiksberg, kom jeg i lufthavnen. Jeg blev ansat i Falck til at assistere kørestolspassagerer. I den tid jeg har været i Falck har jeg også været inde på hovedkvarteret i deres rejseforsikringsafdeling. Jeg nyder energien i lufthavnen, og derfor blev jeg kabinepersonale for SAS efter nogen tid i deres check-in. Grundet Covid-19 blev dette jetsetter-liv dog stoppet, og jeg har nu fået en elevplads som speditør med speciale i luftfragt – så kommer der også en uddannelse med i bagagen.
Når jeg tænker på 10iCampus, tænker jeg på et sted der giver dig faglig opløftning, finpudsning af sociale egenskaber, og aller vigtigst; et år man aldrig glemmer. De skubber dine grænser (på den gode måde), de giver dig erfaringer for livet, og du er ikke den samme person på vej ind, som da du gik ud.
10iCampus lærte mig matematik – meget imponerende det lykkedes dem. De gav mig et nyt syn på livet, og på måden at gå i skole. Skole var ikke længere tør og lang, men fuld af spændende og interessante indlæg, som jeg den dag i dag også smiler af. Jeg voksede utrolig meget – både i højden og personligt – gennem min tid der. 10iCampus fyldte mig med lærdom, med et nyt netværk af venner og en grobund for de faglige kompetencer, jeg bestrider i dag