Skoleelever og GoCook bød på pizzasmagsprøver i Kvickly

Mandag var der “store-pizza-bagedag” i Kvickly Varde. På parkeringspladsen udenfor varehuset havde GoCook slået sig ned og inviteret en 6. klasse fra Frelloskolen. Og menuen – ja den stod på grøntsagspizza, der blev taget særdeles vel imod af kunderne i Kvickly, der hele eftermiddagen blev budt på lækre smagsprøver.

– Det er en aftale, der er kommet i stand takket være Lone Sloth Carlsen fra vores butikudvalg. Og man må da sige, det er vellykket, siger varehuschef Simon Nimb Eriksen.

– Missionen for GoCook er, at vi vil skabe den første generation af børn og unge, der er bedre til at lave mad end deres forældre, fortæller Michel Krøger fra GoCook og tilføjer, at GoCook er Coops madprogram for børn og unge og er en del af Coops arbejde med ansvarlighed, også kaldet CSR. GoCook består af flere aktiviteter. En stor del af aktiviteterne er målrettet især madkundskab i grundskolen. Og i dag bages der pizza, hvor der er fokus på grøntsager.

Et par elever kommer tilbage fra smagprøverunden: ” Ved I hvad, dem der smagte, troede ikke på, at det ikke var kød på; de sagde, at de ikke vidste, aubergine smager så godt på pizza…”

Skal dit barn deltage i GoCook Smagekassen på skolen?
Til efteråret vil landets skolebørn udfordre rødbeden, pastinakken og alle de øvrige klimaglade rodfrugter med GoCook Smagekassen fra Coop.
Skal dit barns klasse være med? Så tag fat i dit barns lærer. Deltagelse er gratis, men kræver tilmelding nu på skolekontakten.dk.