Mortensaften hos Arnbjerg Pavillonen

Traditionen tro skal vi selvfølgelig fejre Mortens Aften hos Arnbjerg Pavillonen.

Der er tradition for at spise and på mortensaften den 10. november. Det er til minde om biskoppen Martin af Tours, som gemte sig blandt gæs for at undgå at blive biskop

Mange danskere fejrer mortensaften med at spise gås eller and. Det sker aftenen før mortensdag den 11. november. Den Morten, som vi fejrer, hed oprindeligt Martin og var biskop af Tours.

Mortens Aften i Arnbjerg Pavillonen: Her vil det være muligt at bestille bord i den smukke gamle pavillon.

Det plejer at gå stærkt med pladserne, så vi råder jer til at bestille bord i god tid.

BEMÆRK at det også er muligt at bestille Mortens Aften Menuen ud af huset.

Du kan booke bord online eller på 7521 1100, samt arnbjerg@arnbjerg.dk

Menuen:

Gravede laks med rævesovs, sprødt og salat

And fra varde ådal med hjemmelavet rødkål samt hvide- og brunekartofler alt sammen fra Katrinelund. Serveres med brun sauce, et halvt æble med gele og chips.

Risalamande med hjemmelavet kirsebærsauce

2 retter 350 kr.

3 retter 400 kr.

Take away

Det er også muligt at bestille Mortens Aften menuen ud af huset. BEMÆRK du skal selv opvarme maden, men vi sørger selvfølgelig for en grundig og nem vejledning,

2 retter 298 kr.

3 retter 338 kr.

Vi kan også klare vinen til maden

2020 Bodegas Tempore Generación 76 Tempranillo Aragón Spanien

145,-

Maden skal afhentes på dagen mellem 13:00 – 17:00 eller efter aftale.

 

/Annonce