Når du træder indenfor i byens Kvickly, vil du utvivlsomt hurtigt bemærke, at noget har forandret sig. Bagerudsalget har nemlig haft vokseværk og bredt sig fra selve indgangen helt hen kiosken.
– Ja, man kan godt sige, at vi nu har et bagerudsalg i størrelse XL, smiler varehuschef Simon Eriksen, der de seneste dage har haft særdeles travlt med at blive færdig til denne store bageriåbningsdag, hvor køen fra morgenstunden af strækker sig helt hen til svingdøren. Og der er også gode tilbud at drage afsted efter. Især rundstykkerne til 2,- stykket fyldes i poser, mens bagermester Lars selv ihærdigt holder brødskærermaskinen i gang.
– Denne afdeling trængte til at løft, det var nedslidt, og det fungerede ikke optimalt, vurderer Simon Eriksen.
Den tidligere Bistro er lukket ned, – og så alligevel ikke. Der er stadig en disk ved bageren med middagsretter lige til at lune, og de kendte gode sandwich produceres stadig, men er flyttet ned i delikatessen i butikken. Al den gode plads skal bageriet have lov at boltre sig på.
– Der er til vores store undren stadig kunder, der bliver overraskede, når de hører, at vi selv bager vores brød her i huset. Vi har faktisk et rigtig stort bageri ude bagved, så når du handler brød i Kvickly, kommer det direkte fra ovnen og ned i din pose. Det er vi stolte af, lyder det fra Simon Eriksen.
Cafeen er stadig at finde i Kvickly Varde, hvor man kan nyde en kop kaffe, en frisklavet croissant med fyld eller et stykke smørrebrød.
Nu er det bageren, der er det absolutte centrum ved indgangen, og der er sandelig også rigeligt at lækkerier at blive fristet af….