Den nye direktør i Jyske bank er Morten Kjer Jensen

Han har boet i området hele sit 39-årige liv, og på trods af et job østpå i en periode, valgte Morten transporttiden fremfor at flytte fra det elskede vilde vest.
Morten Kjer Jensen er markedsdirektør for Jyske Banks sydvestjyske afdelinger, og jobbet hand ler om, at Morten udover Varde også styrer slagets gang i Jyske Banks afdelinger i Esbjerg og Ribe. Og på visitkortet har der også stået Jyske Bank de seneste 10 år.

– Jeg startede ved Nykredit Varde tilbage i 2007, så det har altid været denne branche, jeg har følt mig bedst tilpas i. Jeg er meget glad og stolt over at komme “hjem” til vestkysten igen – og så glæder mig meget til at lære Varde rigtigt at kende, siger Morten Kjer Jensen.

Varde er dog alt andet end ukendt; Morten taler om både Open Air, Owen Luft og Varde Sommerspil, og har da også planer om at få det meste med i år.
– Nu skal jeg til at lære byen at kende på ny – kulturen, foreningslivet og handelslivet, det er vigtigt! I en by som Varde kan det ikke nytte noget at sidde og gemme sig bag et skrivebord, men det ligger nu også langt fra min person, smiler Morten.
Kulturen indenfor væggene kender han særdeles godt, og understreger også, at netop den mentalitet, der gør sig gældende i Jyske bank, er en vægtig årsag til, at han aldrig har overvejet at søge nye steder hen.

(artiklen fortsætterunder foto)

En god atmosfære

– Jyske Bank kan bare noget! Vi har en god atmosfære, og vi vil hinanden. Det tror jeg egentlig godt man kan mærke som kunde…?! Det må aldrig blive stift eller ”højpandet” at lægge vejen ind omkring sin bank, vi er der jo for at hjælpe kunderne. Og jeg oplever, i de afdelinger jeg kommer i, ganske utrolig engagerede og dedikerede medarbejdere – det er en fornøjelse at være chef, når det er tilfældet.
De store ændringer i Jyske Bank ser Morten ikke som nødvendigt, for som han siger – det går jo så godt. Han vil dog i den kommende tid sætte fokus på at banken kommer endnu tættere på kunderne.

Morten Kjer Jensen er vokset op på landet i nærheden af Gredstedbro ved Ribe, og landlivet valgte han at fortsætte som voksen.
– Jeg bor i dag på et hobby landbrug udenfor Esbjerg med min hustru Nadia og vores to små børn. Nadia er meget begejstret for heste, så det er fokus på landstedet – og så nyder vi ellers bare den friske vestjyske luft og den ro, det giver at bo på landet.

Når Morten har fri, er der dog også plads til den store hobby landevejscykling. Og der cykles mange km sammen med blandt andre kolleger fra området, ”men her taler vi om alt andet end arbejde”, understreger Morten.

– Jeg håber, at man kunne have lyst til at kigge indenfor i Jyske bank og hilse på, vi har altid frisk kaffe på kanden, og vi vil så gerne fortælle om alt det, vi kan gøre for kunder samt dem, der er interesserede i at høre mere, lyder det til slut fra Morten Kjer Jensen.