En samlet donation på kr. 250.000 fra Open Air Fonden

“Man håber fortsat at kunne realisere det samlede projekt: Spændende at se et licitationsresultat i starten af 2025.”

Se indslag fra mødet nederst her på siden….

Deltagere ved pressemødet:

Open Air: Jan Gregersen, formand for Open Air Fonden og Claus Risager Svendsen, formand for Varde Open Air foreningen.

Varde Teater og Musikhus: Jens Bach Mortensen, formand og Flemming Bynge, bestyrelsesmedlem

Udtalelser:

Med den fantastiske donation fra Open Air nærmer vi os de 2 millioner kroner.

Vi har stadig en ambition om 5 millioner.

Vi ved at der er mere på vej, og vi forventer at opstarten af byggeriet vil holde gang i vores indsamlings-momentum.

– Vi henviser til at se på hjemmesiden: Støt tilblivelsen af Varde Teater & Musikhus (vardeteaterogmusikhus.dk)

 

Huset fuldt finansieret og bliver bygget. Det vil stå færdig med udgangen af 2026. Det vi samler ind til nu er dels tøjhus til 7-kanten og dels optimal lyd og lys til huset – også mht. musik. Spændingen går på hvad licitationen siger økonomisk…

Bemærkninger fra Open Air:

Open Air og Varde Teater- & Musikhus deler den samme drøm: Vi er passionerede frivillige, som ønsker at gøre en forskel for kulturlivet i vores område.

Vi tror på, at det det nye Teater- & Musikhus bliver et sted for alle – og hvor unge bands kan få plads til at udfolde deres talenter. Forhåbentligt kommer nogen også til at optræde til Open Air.

Vi er glade for, at vi i dag har det økonomiske overskud til at kunne støtte op om et nyt samlingssted for kulturen til gavn for hele lokalområdet.

 

Bemærkninger fra Varde Teater- og Musikhus:

Det er en stor anerkendelse af vores planer, at en institution – i vores lokale kulturliv – som Open Air støtter op om projektet.

Vi er overbeviste om, at vi med det nye hus kan skabe grene på tværs af vores kulturliv. Det vil blot gøre os alle stærkere, at vi står sammen om fremtidens kultur.

Vi er taknemmelige for alle dem, som allerede har valgt at støtte projektet. Alle beløb varmer, og vi håber, at endnu flere vil bakke op om at skabe et samlingssted for det frivillige kulturliv – i professionelle rammer – i Varde Kommune.

 

“Vi er meget taknemmelige for den store nationale og lokale opbakning vi har oplevet til realiseringen af Varde Teater og Musikhus.” siger Jens Bach Mortensen. “Det er vores opgave at få realiseret projektet og få skabt en bæredygtig platform for den fremtidige drift af huset – og det tror vi på og glæder os til.”

Jens Bach.