Stor lokal donation til Café Paraplyen i Varde

Café Paraplyen i Varde fik besøg af Torben Mørup fra LB Foreningen i Region Syddanmark, som kunne overrække en check på 80.800 kroner. Midlerne skal støtte Café Paraplyens arbejde med at skabe et socialt og positivt fællesskab for mennesker som har brug for det.

På billedet ses Ulla Verman, Cafe Paraplyen og Torben Mørup, LB Foreningen.

Der var stor glæde at spore, da Café Paraplyen i Varde tog imod Torben Mørup fra LB Foreningens uddelingsråd i Region Syddanmark. Med sig havde Torben Mørup en fin papcheck, som det synlige bevis på, at Cafe Paraplyen havde modtaget en donation på 80.800 kroner til deres mange aktiviteter.
“Vi er utroligt taknemmelige for donationen fra LB Foreningen. Den gør det muligt for os at fortsætte og udvide vores arbejde med at skabe et trygt og inkluderende miljø for vores brugere,” siger Ulla Verman, repræsentant fra Café Paraplyen i Varde.

Café Paraplyen i Varde er et socialt værested under KFUM’s Sociale Arbejde, som har eksisteret siden 1995. Caféen er alkoholfri og åben for alle der skulle have lyst til at besøge den. Her kan gæster købe kaffe, te, hjemmebagt kage, smørrebrød og dagens varme ret. Caféen drives primært af frivillige medarbejdere og er et sted, hvor socialt udsatte, herunder mennesker med psykiske lidelser, misbrugere og ensomme ældre, kan finde fællesskab og støtte.
“Vi er glade for at kunne støtte Café Paraplyens vigtige arbejde. Det er inspirerende at se, hvordan de formår at skabe en tryg og støttende ramme for de besøgende, og vi håber, at vores donation vil hjælpe dem til at fortsætte deres flotte arbejde,” siger Torben Mørup, delegeret i LB Foreningen og medlem af uddelingsrådet.

OM Café Paraplyen i Varde
Café Paraplyen blev startet i 1995 i samarbejde mellem KFUM’s Sociale Arbejde og Varde Kommune med det formål at skabe et alkoholfrit miljø, der er åbent for alle. Caféen drives i stor udstrækning af frivillige og tilbyder et socialt værested, hvor alle – store som små – er velkommen. Her kan man købe kaffe, te, hjemmebagt kage, morgenmad, varme retter og smørrebrød. Café Paraplyen er et sted hvor man kan komme ind til en kop kaffe, lidt mad, socialt samvær eller en snak om det der fylder i hverdagen.

OM LB FORENINGEN I REGION SYDDANMARK
LB Foreningen i Region Syddanmark repræsenteres af 15 delegerede, der er valgt blandt de ca. 65.000 medlemmer i regionen. De repræsenterer medlemmer i Runa Forsikring, Bauta Forsikring og Lærerstandens Brandforsikring. Se mere om delegerede i Region Syddanmark på lbforeningen.dk.

OM LB Foreningen
LB Foreningen er ejer af LB Forsikring, Danmarks største medlemsejede privatforsikringsselskab med over 440.000 medlemmer. De mange tusinde medlemmer repræsenteres af 70 delegerede, valgt af medlemmerne over hele landet. De står blandt andet for velgørende uddelinger i deres regioner. LB Forsikring består af Lærerstandens Brandforsikring, Runa Forsikring og Bauta Forsikring. Som forsikringstager i LB Forsikring er man også medlem af LB Foreningen og dermed medejer af LB Forsikring.