Man gør sig da umage!

Læserbrev fra medlemmer af Varde Byråd, Peter Nielsen Østparken 107, Oksbøl og Poul Burgaard Bjerget 10, Varde

Vi kender det alle. Når man inviterer gæster til gør man lidt ekstra rent og kommer lidt længere ud i hjørnerne.

Glemmer vi det eller har vi skåret så hårdt på serviceniveauet at vores kommune er ved at gro til i ukrudt og sande til de forkerte steder?
Personligt vil vi gerne fremvise vores normale veldrevet kommune frem, men når man ser helle anlæg og vejbaner/fortove stå med 30 cm høje ukrudtsplanter, skæve og beskidte vejskilte, for langt græs og ikke trimmet rundt om lygtepæle m.m., har vi måske skåret for hårdt. Måske har vi ikke fået stillet om til anden og mere manpower, efter vi ikke længere bruger Round Up eller andet ukrudtsmiddel? Måske skulle fejebilen køre meget oftere og sikrer at vejkanten imod fortovet er pæne, som vi husker at det var engang? Måske skulle man lige havde harvet strandene og finde de ekstra skraldespande frem?

Sankt Peter-Ording ved den tyske vestkyst gør det konsekvent og de sikrer også at blomsterne i bybilledet bliver vandet hver dag.
Vi er også med på ”vild med vilje” i bybilledet. Men ikke ukontrolleret og uoplyst, som arealet langs Nordre Boulevard imod Møllekvarteret i Varde syntes at fremstå. Det kan ingen være tjent med, så derfor går vi ind i budgetforløbet med et ønske om, at der afsættes midler til mere manpower og at der gives et ”outdoor lift face” i hele kommunen, da vi ellers gror til og gæsterne begynder at melde afbud på sigt. Husk kvaliteten!