Købmand Jakob sponsorerer maden til Varde Handels madbod til Middelalder Festival

Og dermed sponsoreres til Vardes julebelysning

”Fordi det er vigtigt at støtte op om de gode tiltag, og fordi Løvbjerg Varde ønsker samarbejdet og fællesskabet.”

Måske har du hilst på ham – måske har du ikke nået det endnu – Jakob Nørrelykke er forholdsvis ny købmand i Løvbjerg Varde, hvor han tiltrådte det, de fleste nok vil betegne som varehuschef, i april i år.
– Men her i butikken hedder det altså købmand, for det er jo det, jeg er, smiler Jakob.

Vi finder ham i butikken, hvor han er fuld gang med at pakke varer ud og fylde på hylderne, mens der tales løbende med butikkens kunder.

– Det har været meget vigtigt for mig fra første dag at sende et klart signal om, at jeg er tilgængelig. Jeg har ingen ambition om at gemme mig på et kontor, siger han.
Jakob er oprindelig fra Århus og har de seneste år været bosat i Herning, og har været ansat som souschef i Viborgs Løvbjerg. Planen er at flytte familien til Varde.

(artiklen fortsætter under foto)

– Jeg har planer om at være her i mange år, og jeg må tilstå, at jeg allerede nu er faldet for Varde. Det er en rigtig hyggelig by, med masser af tilbud for hele familien, så min hustru og vores tre små døtre er ikke så vanskelige at lokke, lyder det fra købmanden.
Vestjylland er da heller ikke ganske fremmed, idet at Jakob har været ansat i Løvbjerg Tarm samt har hjulpet til i Vardes Løvbjerg i forbindelse med ombygning.

Sponsor til Varde Handels  madbod Middelalder festival
Når Jakob går ind i samarbejdet omkring Varde Middelalder festival, handler det om at vise flaget – og ikke mindst om at være med til at gøre en forskel.
Kundeundersøgelser viser at vi trækker mange kunder til varde by fra oplandet. Og det er naturligt for mig at ved enkle formål at styrke varde som handelsby, og her gør vi også opmærksom på, at Løvbjerg har et stort udvalg af varer og mange billige priser.
– Jeg har allerede nu fået et virkelig godt indtryk af Varde Handel, og man tager bestemt ikke fejl af al den aktivitet, byen byder på. Løvbjerg Varde sponsorerer alle råvarer til Varde Handels madbod på torvet, hvor man kan forsyne sig med lækkerier fredag d. 23. august 17.30-20.00 til Vardes Middelalder Festival. Og her går alle pengene, der sælges for, til Vardes julebelysning.

– Jeg glæder mig bestemt til at komme afsted og se, hvad det er for noget, og mon ikke mine piger skal have en tur på pony ved åen, lyder det til slut fra købmand Jakob Nørrelykke.

Når du besøger Varde Middelalder Festival, og handler ved Varde Handels madbod, støtter du automatisk byens julebelysning