Farvel til Anton i Varde – lukker i 2025

Det er med stort vemod, vi har taget beslutningen om at lukke Anton. Butikken har eksisteret siden 10. marts 2010, og vi lukker den ved udgangen af februar 2025.

– Beslutningen er taget på et positivt grundlag og et stærkt ønske om sammen at starte på et nyt kapitel. Vi har solgt vores hus og flytter til foråret tæt på Silkeborg. Tættere på vores to store drenge og deres kærester i Aarhus, og tættere på min mands arbejde hos DK Company i Ikast, fortæller Jette Grundahl Flycht, indehaver af modebutikken Anton.

– Butikken er og har været mit liv, og jeg elsker alle vores skønne kunder fra både nær og fjern. Vi er taknemmelige for den støtte, vi har fået af vores loyale kunder gennem årene. Baggrunden for vores beslutning er også, at vi har haft nedgang i både omsætning og indtjening siden Covid.

– Vi ønsker fortsat at være der til sidste dag for alle vores skønne loyale kunder. Vi vælger derfor også selv at gå ud med informationen om, at vi lukker i god tid. Dette så alle har muligheden for, uden stress, at nå at få brugt deres gavekort og tilgodebeviser inden butikken lukker.

– De gavekort og tilgodebeviser, der er udstedt indenfor 3 år (dvs. udstedt senest 1. nov. 2021) kan indløses så længe butikken har åbent. Indløsning kan ske mod varer – men pengene udbetales ikke.

– Vi har afsøgt, og forfølger fortsat muligheden for at Anton måske kan fortsætte med nye ejere, men indtil d.d. har det desværre ikke været muligt at finde en løsning.

– Vi glæder os fortsat til at se jer i butikken og yde den samme personlige service med smil på læben til sidste åbningsdag, – og ind til videre TUSIND TAK FOR KAMPEN – vi har nydt hvert sekund med jer alle sammen,  slutter Jette Grundahl Flycht.