Mød Handywoman hos XL-BYG i Outrup

Handywoman fortæller: Mit Handywoman koncept blev skabt over et glas rosé…

OG JEG HAR SIDEN HJULPET KVINDER MED AT FIXE DE TING I HJEMMET, SOM DE IKKE SELV KAN ORDNE…

Egentlig er jeg uddannet indenfor salg og marketing og har været i faget i knap 20 år i større, danske virksomheder. Igennem årene har jeg OFTE hjulpet veninder og bekendte med alle mulige småopgaver, samtidigt med at jeg selv har lavet en masse ting i vores eget hjem. Faktisk har jeg ingen håndværksmæssig baggrund, men min store interesse for håndværk og især tømrerlignende opgaver, har gjort at jeg bare har kastet mig ud i tingene og lært dem. Derudover har jeg en yderst kreativ tankegang, når det kommer til alternative opbevaringsløsninger og jeg elsker at kaste mig ud i et nyt projekt.

Jeg ved mange kvinder drømmer om selv at kunne fixe ting i hjemmet, får når vi får en ide, skulle den helst være lavet i går, ikk? Værktøjskassen har længe været forbeholdt manden i hjemmet, så mange kvinder ved fx ikke hvordan de bruger en boremaskine eller monterer en lampe i et lampeudtag.

Derfor har jeg nu lavet et Handywoman kursus, hvor kvinder kan blive certificeret Handywoman i min pink truck og lære at fixe de mest basale ting i hjemmet… SELV!

Det er min mission at give flere kvinder selvtilliden og ikke mindst poweren til at turde kaste sig ud i de projekter de drømmer om.

KÆRLIG HILSEN – JEANNE
———————————————-

DER er i det hele taget masser af muligheder for at lade sig inspirere, lære, opleve – og måske endda blive klogere d. 2. oktober…

VI ses til VIP aften – hent din adgangbillet i butikken – pris 100,-

Læs mere om arrangementet her:

Succes gentages – VIP aften hos XL-BYG Outrup

 

Annonceartikel