Ansager-firma revolutionerer industrigulve i Danmark med fokus på styrke og bæredygtighed

Ansager – I Vestjylland ligger en virksomhed, som introducerer spændende teknologier og materialer til gulvbranchen i Danmark.

JNO Gulve, et familieejet firma med rødder i Ansager, har specialiseret sig i at levere industrigulve af højeste kvalitet, der både er holdbare og miljøvenlige – en kombination man sjældent ser.

Janek Olsen, indehaver af virksomheden, fortæller: ”Vores industrigulve er ikke bare gulve; de er en investering i et langt mere holdbare gulve, bedre arbejdsmiljø og en mere bæredygtig fremtid, som man er nødt til at fremhæve, selvom det er en sætning, der ofte misbruges, men i dette tilfælde kan det faktisk ikke fremhæves nok:

Der er ingen epoxyharpikser i vores gulve, som kan være skadelige for både miljø og sundhed. Vores gulve er også lavemissionsprodukter, certificeret med M1, hvilket sikrer et sundere indeklima ved at minimere udledningen af skadelige stoffer.

 

Derudover er vores gulve certificeret med BREEAM og ECO-label, hvilket garanterer, at de opfylder strenge bæredygtighedskriterier gennem hele deres livscyklus. Man bidrager dermed aktivt til reducering af miljøpåvirkningen og fremmer en bæredygtig fremtid”, udtaler Janek.

”Vores gulve har referencer i mange forskellige brancher, hvilket også gør dagligdagen endnu mere alsidig og spændende, ikke to jobs er ens. Vi kører over hele Danmark og har bl.a. lagt flere gulve i levnedsmiddelindustrien, hvor det er en stor fordel, at det gennemhærder på kun to timer, så firmaerne undgår tabt produktionstid. Vi har også lagt gulve i store haller med tung trafik, vaskehaller, medicinalbranchen, p-kældre og offentlige bygninger –  ikke kun pga. styrke, men også fordi gulvet er meget rengøringsvenligt og uden samlinger. I Norge er det f.eks. vores type gulv, der ligger på mange af boreplatformene, det understreger kvaliteten og holdbarheden af gulvet”.

”Industrigulve er ikke blot en overflade; de er jo fundamentet for enhver effektiv produktion og skal samtidig være behagelig for medarbejderne. Vi skal nok til at tænke lidt mere end bare et par år frem, for det at lægge det mest holdbare gulv sparer dig for rigtig mange udfordringer på sigt” udtaler de hos JNO Gulve i Ansager.