Ændring af flygtningelovgivningen

Læserbrev indsendt af Jens Schmidt Holm, Kirkebjergvej 13 6870 Ølgod, Formand for Kristendemokraterne i Varde

Regeringen sender flygtninge fra Syrien tilbage til krig og dødstrusler. Det har vi oplevet i årets løb, selvom at internationale organisationer ikke anerkender landet som værende stabilt og tryg for befolkningen. Det er en umenneskelig behandling vi udsætter disse mennesker for. De har fuldt arbejde og er bosat her og er dermed selvfor sørgende og deres børn går i skole og har kun relationer til danske forhold, da de har levet det meste af deres tid her i landet. Pludselig skal de ud af landet, uden at der er sikkerhed for deres liv i Syrien. En videre har vi hårdt brug for den arbejdskraft de repræsenterer. KD er imod den dårlige behandling vi giver disse mennesker, det kan vi ikke være bekendt.

I samme situation er de Afghanske tolke, som satte livet på spil for at hjælpe vore soldater. Men vi vil ikke give dem fast ophold her i landet kun 2 år. Dermed har vi givet dem en utryg tilværelse her. De har ikke kunnet forholde sig til vores samfund på grund af den usle behandling vi har givet dem. Synes du kære borger at vore politikere kan være det bekendt. Derfor en opfordring til at stemme på KD der har kandidater med menneskelig værdihed i behold.

I indeværende år er der unge mennesker med en høj uddannelse, der har forladt Danmark, fordi de er ramt af 24 årsreglen og ikke kan få deres ægtefælde med ind i vores land. De har oplevet Danmark, som et fjende land. Den lov skal fjernes, så firmaerne kan tiltrække unge til deres jobs.

Derfor + ved liste K på valgdagen.