Bjørn Andersen: Det handler jo om service

Udstillingen i butikken i Vestergade står skarpt. Her er gjort juleklar – og indehaver af Tops Eurosko, Bjørn Andersen, er da heller ikke i tvivl: Vi får en god julehandel.

– Det tør jeg faktisk godt sige højt, for jeg tror på det, smiler Bjørn, der dagligt hører tilkendegivelser fra kunderne.

– Det var tydeligt, at mange mennesker savnede at komme rigtigt ud og shoppe i de fysiske butikker, efter landet blev lagt øde hen i foråret grundet Covid-19, og alt tyder på, at vi har kundernes opbakning – man vil handle og støtte lokalt, lyder det fra den lokale skohandler.

Han er dog bevidst om, at der skal være et alternativ til dem, der af den ene eller anden grund ikke kan komme ud i butikkerne. Og derfor har han arbejdet målrettet for at få etableret en hjemmeside, hvor man kan handle – stadig lokalt – men på nettet. Og der tilbydes gratis fragt resten af 2020.

– Det handler om service, længere er den ikke. Vi har fået et ben mere at stå på i form af vores webshop. Og naturligvis vil vi allerhelst byde kunderne indenfor i butikken, men dem, der er forhindret, skal have muligheden for at handle også. Og det har de nu, fortæller Bjørn.

Web-shoppen skal dermed ses som et supplement til den fysiske butik. Her ligger fotos af ca. 85 % af udvalget fra butikken, og siden opdateres løbende. Finder man drømmeskoene på webshoppen, kan man blot ved et klik få dem lagt til side, sendt til pakkeshop eller hjem-adresse.

– Det har været vigtigt for os gennem hele dette år at give kunderne en tryg oplevelse, når de handler, så alle forholdsregler tages. Det er i det hele taget vigtigt overordnet at kunderne føler, de kan komme her og handle trygt og godt – corona eller ej, slår Bjørn fast og tilføjer, at for ham vil den fysiske butik altid stå som det vigtigste.

– Men vi ønsker som sagt at tilbyde en bred service, der passer til den enkelte, så derfor har vi fået etableret webshoppen, slutter Bjørn Andersen.

Budskabet fra TOPS Eurosko Varde:

Har du ikke mulighed for at komme i vore fysiske butikker, så tryk på linket nedenfor, og køb i vores netbutik. Og glæde dig over, at vi lige nu sender gratis til en pakkeshop eller din hjem-adresse.
Kærlig hilsen – din TOPS Eurosko i Varde