Black Friday og julemand i kalenderen

Varde Handel: SÅ er det næste weekend, at julen sådan rigtig for alvor lander i Varde. Fredag er der traditionen tro Black Friday med masser af gode tilbud i hele byen og åbent til kl. 22.00 – men kom nu ikke for sent i seng. Lørdag går det nemlig løs igen. Her skal julemanden kaldes ned fra loftet på det gamle rådhus, hvor han har snorket hele sommeren. Og der bliver brug for hjælp, så vi kan få vækket ham.

Allerede kl. 10.00 kan du opleve Nissegarden gå gennem byen og kl. 10.55 træder Varde Kommunes borgmester, Erik Buhl, op på rådhustrappen for at indvie den kæmpe store nissehue, rådhuset skal iklædes.

Herefter går det løs, når 7-kantens Nissebande kommer og laver løjer – og forhåbentlig får kaldt julemanden ned fra loftet.

Herefter er der masser af juleaktivtet på torvet, og i kirken opføres der krybbespil kl. 12.00 – det er gratis at være med.

Butikkerne holder åbent til kl. 15.00 – og som prikken over jule-i’et kan man også opleve alle Vardes herlige nisser, der har indtaget deres pladser på byens tage. Så kan det blive jul i Varde.