Mange har utvivlsomt set frem til årets Open Air, og blandt dem er Casper og Annemette Rosendahl fra Arnbjerg Pavillonen. Efter en ret heftig succes sidste år med Aperol-baren, er der i år skruet ekstra op for løjerne på terrassen foran Arnbjerg…
– Vi havde da regnet med det blev ganske godt sidste år, men vi havde nok ikke forestillet os, HVOR stor en succes det ville blive, så vi vil nødig skuffe i år, lyder det med et kæmpe smil fra Casper.
Og Annemette er enig: Lad os nu se, om vejret ikke arter sig, og kommer der en byge, så klarer vi den – vi har sat et kæmpe stort telt op til gæsterne, så vi er forberedte.
Og forberedelserne er i fuld gang her dagen før dagen. Udover at kunne sidde og nyde en god Aperol Spitz, kan man nemlig også forsyne sig med fastfood i den ekstra lækre genre.
(artikel fortsætter under foto)
– Vi er blevet enige om, at det jo ER en festival, så vi har tilført alt der, der hører en musikfestival til, forklarer Casper og fortsætter: Pommes og nuggets, miniburgere og gode gammeldags toasts, naturligis alt lavet med lokale gode råvarer. Så vi forventer høj stemning og ikke mindst fantastisk humør de kommende dage.
I år der drinkskortet også udvidet med blandt andet Santi Spitz og Limoncello Spitz – og så naturligvis de gode fadøl. Mon ikke der er lagt op til en festlig Open Air afdeling på Arnbjerg Pavillonen…
annonce