Christina Jorn Nielsen: En idè blev til en drøm – og en drøm blev til virkelighed

Pressemeddelelse: For mig blev ideen om BjørneVenner til en drøm. 

En dag i efteråret 2021 blev drømmen fuldført med en dato for mit butikslokale. Min drøm var dermed blevet et mål. 

Mit mål blev brudt ned i små men konkrete skridt og mit mål for BjørneVenner blev dermed til en plan. Min plan blev efterfulgt af handling og hårdt arbejde. Og alt dette har i samspil med hinanden fået min drøm om BjørneVenner til at gå i opfyldelse. Bag hele mit koncept for BjørneVenner ligger der mange ideer, tanker og overvejelser, der er blevet vendt og drejet igen og igen. Sparring med venner, familie og min mødregruppe i 

samspil med min egen erfaring som «genbrugs-loppe» har været en stor hjælp til selve udviklingen af konceptet for BjørneVenner. En proces der har kostet megen sved og tårer, glæde og frustration og rigtig mange søvnløse nætter. 

Men absolut en proces jeg ikke gerne havde været foruden – for det er netop hele processen der gør, at jeg i dag står med det koncept jeg brænder for og det butikslokale, som skal 

præsentere hele den visuelle del – min idè og min drøm. Et butikslokale som jeg er stolt af. Og tilsvarende konceptudviklingen så har udviklingen af butikken også været en proces. I forvejen planlagte ideer er blevet kasseret og nye ideer er dukket op undervejs. Det har været virkelig hårdt fysisk arbejde; både med selve lokalet men også med inventardelen. 

Det betyder meget for mig, at en stor del af inventaret har nostalgi og en historie med sig fra fortiden; og endda lokalt fra Varde. Funktionen af inventaret er den samme – jeg har blot givet det nyt liv. 

Når jeg ser på resultatet af min proces – den vej som mine beslutninger; både tilvalg og fravalg har taget mig med på, så har det absolut været det hele værd. Og jeg er stolt af det færdige resultat. Jeg glæder mig til at vise butikken «BjørneVenner» frem til åbningen den 22/1 2022 kl.10 og jeg håber vi ses.