COVID-19-restriktioner i Europa

Coronasmitte.dk: Smittesituationen i Europa er alvorlig, og mange lande har indført nye COVID-19-restriktioner. Vær opmærksom på, at udviklingen er dynamisk, og at nye restriktioner ofte indføres eller justeres med få dages varsel.

Smittesituation i Europa er alvorlig, og mange lande har indført nye COVID-19 restriktioner. Vær opmærksom på at udviklingen er dynamisk, og at nye restriktioner ofte indføres eller justeres med få dages varsel. På de danske ambassaders hjemmesider kan du se, hvilke restriktioner der er gældende i de enkelte lande.

Nedenfor kan du læse eksempler på nogle af de seneste restriktioner, der er blevet indført i visse europæiske lande. Eksemplerne medtager ikke alle lokale retningslinjer, restriktioner og undtagelser. Vær også opmærksom på, at der kan være store regionale forskelle. Besøg ambassadernes hjemmesider eller Udenrigsministeriets rejsevejledninger for detaljer og senest opdaterede overblik over hvilke restriktioner, der gælder i udlandet. Nedenstående landeoverblik vil blive opdateret en gang ugentligt, forventeligt onsdag.
Restriktioner i europæiske lande
Udpluk af væsentlige restriktioner i udvalgte europæiske lande pr. 19. maj. Se detaljeret og løbende opdateret information på de enkelte ambassaders hjemmesider.

Læs mere HER

/pressemeddelelse