Der er rift om aftenvagterne på Arnbjerg Pavillonen

At der er oget ganske særligt over Varde Sommerspil er vist noget, de fleste kan nikke genkendende til, og en af dem er Casper Rosendahl. Og han er mere end glad for aftenvagterne i øjeblikket.

– Vi er jo til koncert hver aften, smiler direktøren for Arnbjerg Pavillonen, og henviser naturligvis til prøverne, der foregår så at sige i hans forhave.

– Her på stedet gør vi et stort nummer ud af Varde Sommerspil, både fordi vi selv er fans, men lige så meget fordi, at Varde Sommerspil fortjener et meget stort skulderklap; 7-kanten gør en kæmpe forskel for det lokale kulturliv, siger Casper Rosendahl, der selv er en af sponsorerne ved Jesus Christ Superstar.

– Vi har blandt andet valgt her i Restaurant Gro, at bestiller man sit bord gennem 7-kanten, går et beløb ved hver bestilling til 7-kanten.

For Casper og hans personale er den lokale opkakning ganske naturlig, fordi , som Casper Rosendahl siger, så skal vi tale tingene op.

– Der er nok at pessimisme og negative opråb derude, og det ville vel nok være dejligt, hvis vi kunne erstatte bare noget af det med begejstring. Vi kan så meget godt her i området, og det må vi gerne prale lidt med, smiler Casper.

I anledning af sommerspillet tilbyder Arnbjerg Pavillonens Restaurant Gro Sommerspilsbuffet og det kan du læse mere om HER.

– Jeg kan i øvrigt garantere, der venter en fantastisk musikalsk oplevelse til årets sommerspil, smiler Casper Rosendahl til slut.