Du er inviteret: Gratis THE GLAM-koncert

I disse covid-19 tider er det meget svært at spille for et livepublikum, men The Glam finder en måde… fordi de VIL og KAN!

The GLAM afholder sammen med AllStage Lyd og Lys lørdag den 28. november, en koncert streamet gratis på nettet.

Koncerten starter kl 20, men det er nok smart at finde linket på The GLAM’s facebookside, lidt i god tid.

– Det er ikke første gang, The GLAM underholder folk gratis på denne måde, vi lavede også en koncert i foråret sammen med AllStage, og er stadig vildt overrasket over, hvor mange der har været inde på den koncert…. små 10.000 computere var tændte, hvor mange der har kigget på hver computer ved ingen, men vi ved at koncerten blev set i 26 lande over hele verden, fortæller Torben Lehmann – en af initiativtagerne til koncerten.

– Denne gang laver vi konceptet lidt anderledes, vi spiller lidt længere, vi spiller fra en scene, og vi har fået en gæst med.  Det er lykkedes os at lokke den originale trommeslager Don Powell, fra et af 70’ernes allerstørste bands, nemlig SLADE, til Varde og spille et par sange med os. SLADE er et af de bands der på verdensplan, har solgt flest plader og haft flest hitliste topplaceringer, så vi er meget stolte over at “lege” med et ikon, Don har spillet på alle de største scener inden for rockverdenen, og nu i Varde, siger Torben og tilføjer:

– Vi vil denne gang have et lille, men forhåbentligt, entusiastisk publikum, så koncerten får lidt klapsalver, lidt respons og lidt mere live stemning. Så har man lyst til at være publikum til denne koncert så skal man henvende sig til AllStage og købe en billet…. men kun få billetter pga coronaen.

The GLAM har haft et mærkeligt år, i starten af januar kom en ny bassist med i bandet, men pga. en træls pandemi, har han nærmest ikke prøvet at spille med os endnu, så han skal da præsenteres ordentligt, og for ganske kort tid siden fik vi også en ny sangerinde som heller ikke er blevet luftet foran et publikum endnu, så vi håber I vil ta rigtig godt imod “de to nye”, slutter Torben Lehmann.