Efterlysning: Sommerlandslauget vil gerne ha’ dig med…

Har du et par timer i overskud – og har du lyst til at være en del af det stærke sammenhold, der holder fantastisk gang i Varde gl. sommerland, så meld dig gerne.

Opfordringen kommer fra den glade aktive gruppe, der med jævne mellemrum mødes og tager en tørn for at holde Vardes gamle sommerland smukt og attraktivt for alle at komme ved.

– Det er faktisk rigtig hyggeligt, når vi mødes. Naturligvis arbejder vi, men vi prioriterer også hyggen, understreger en af tovholderne, Torben Haahr.

Næste arbejdsdag er d. 9. april, og alle er mere end velkomne til at byde ind.

– Har man et par timer, så kig ned til os. Og det er ganske uforpligtende. Vi garanterer en opgave til dig, og lover også god høj stemning og super forplejning, smiler Torben Haahr.

Der er d. 14. april blandt andet brug for folk, der kunne have lyst til at arbejde med nedgravning af stolper, vaske huse ned og klargøre Småfolkets dal, sprøjte for alger, klargøre bord-bænke-sæt og meget mere.

Kontakt gerne Torben Haahr sms 20226862 eller – mød op på dagen – man plejer at starte fra tidlig formiddag omkring kl. 9.00, og tag gerne naboen med. (Se arkivfotos fra tidligere arbejdsdage nedenfor)

Find også Varde Sommerland på Facebook.