Finale i Club La Santa Kids Cup

Lørdag blev det dagen for 3. afdeling og dermed finalen i Club La Santa Kids Cup 2016.

Dagens afdeling blev kørt i Arnbjerg Parken i Varde, og det var første gang, at cuppen prøvede kræfter med dette terræn. Tilsyneladende var Arnbjerg Parken et godt valg, der var i hvert fald en masse nye håbefulde MTB ryttere til start, og med et par gode bakker i området omkring Friluftscenen, fik alle lov til at arbejde for sagen, lyder det fra Varde Cykelklub.

U8 – U10 rækkerne

I første start med U8 og U10 rækkerne, var der en del unge ryttere med, der kørte deres første MTB løb. Det tog dog ikke lang tid for dem at lære gamet, og så blev der bare givet fuld gas. I U8 drenge blev det Frederik Vestergaard der vandt foran Lasse Skou Vinding, og med løbsdebutanten Tobias Plauborg på 3. pladsen. I pigernes U8 række tog Emma Frederiksen sin tredje 1. plads ud af tre mulige. Dicte Rye Andersen og Frederikke T. Kristensen blev henholdsvis nr. 2 og nr. 3. Ved de lidt større piger i U10 var Mille Frederiksen virkelig skarp og kørte fra alt og alle i start 1.

Tak til alle ryttere

Det blev til en sikker 1. plads til Mille, med Rebecca Rahbek og Emilie T. Kristensen på de næste pladser. U10 drenge blev et opgør mellem Magnus Søndergaard og Bertil Laumand. De to drenge lå tæt på de første par omgange, men til slut trak Magnus fra og vandt løbet foran Bertil og med Alexander Kristiansen som nr. 3
I start 2 var det en godt kørende Josefine Vestergaard, der vandt U12 piger. U14 piger blev vundet af Camilla Rahbek der løbet igennem havde en god kamp med de to førende i U12 drenge. I U12 drenge var der hård kamp om sejren. Rasmus Søndergaard og Christian Hjort-Hansen udkæmpede fra starten en sej kamp om løbets 1. plads. Christian var specielt på rutens stigninger godt kørende, og kunne på dette punkt køre ind på Rasmus, der til gengæld virkede lidt stærkere når der skulle trædes på de flade stykker. På de sidste par omgange fik Rasmus lavet et lille hul og kørte sig ind på 1. pladsen foran Christian som nr. 2 og Malthe Gemmer Kristensen som nr. 3.
Tak til alle ryttere, forældre m.v. der var medvirkende til at gøre Arnbjerg Parken til et hyggeligt sted at være, det er forhåbentlig ikke sidste gang at vi afvikler cykelløb i disse omgivelser, lyder det fra