Gitte Degnemark: Kvinden i Alslev med de mange talenter

7-kantens scenograf i Varde Sommerspil, Gitte Degnemark, der bor i Alslev med sin mand og to drenge, er en farverig og storsmilende kvinde med mange talenter.
Hun kan sit kram, både når hun svinger penselstrøg over kulisserne i Varde Sommerspil, eller når hun fordyber sig i fotografiske kultegninger, der i et samspil med aktuelle avisudklip i moderne decoupageform, får os til at tænke over hverdagen, den konstante nyhedsstrøm og det globale multispeedede kommunikationssamfund, vi lever i.

7k12
Nu er Gittes spændende kunst også optaget i et nyt bind af værket ”101 kunstnere”, der viser et bredt udvalg af nogle af Danmarks mange dygtige malere, billedhuggere, keramikere, glaskunstnere og installationskunstnere.

7k13
Redaktøren af ”101 kunstnere” er Jyllands Postens kunstanmelder og Kunstavisens redaktør Tom Jørgensen.
Gitte er også en kvinde med musisk talent, og optræder ofte i det offentlige rum på sin harmonika. Næste gang spiller hun høstviser for 7-kanten til et offentligt ”Spis sammen” arrangement på Kærvej 21, torsdag d. 10 september fra kl 17.30 og igen d. 30 september til Høstfest i Varde fra kl. 17.30 foran Big Ben på torvet.

7k14

Reception
”101 kunstnere” udkommer den 14. september 2016
Lørdag d. 24. september kl. 15 – 17 er der bogreception i Galleri V, Søndersøvej 21, Dyreby ved Henne.

Det er med de to Varde-Kunstnere der er repræsenteret i bogen: Vinni Bakkensen, Henne (Maleri, glas og skulptur) og Gitte Degnemark, Alslev (Portrættegning og maleri)

Der vil ved denne lejlighed være mulighed for at hilse på de to kunstnere, købe en signeret bog (begrænset oplag), se nogle af kunstnernes nyeste værker, og tilmed nyde lidt godt til ganen.