Grand Opening hos Biizar: Du er inviteret

Nyheder fra Biizar:  D. 4. juni har Biizar ”Grande Opening”
– Vi har indtil nu kun haft ”small opening”, da haven ikke har været klar. Den er stadig ikke på plads, men vi håber, vi er rigtig langt 4. juni, fortæller Winnie Jensen, indehaver af den forholdsvis nye restaurant på Ndr. Boulevard i Varde.
– Der kommer på dagen masser af tilbud på drinks, kander og øl, menuer osv. Vi håber på godt vejr, så man kan komme og hilse på disse prægtige unge ansatte på fotoet, som vil sørge for GODT HUMØR.
– Følg med på Facebook-siden, der kommer meget mere om åbningsdagen, hvor vi selvfølgelig overholder alle Corona-regler!
Da vi stadig har meget, der skal være klar til 4. juni, har vi valgt at holde lukket om mandagen indtil videre (DOG IKKE PÅ HELLIGDAGE, så vi har åbent på mandag i pinsen)
Vi havde tidligt udsolgt for fish’n chips denne weekend, så der er bestilt ekstra fisk til pinsen i Hvide Sande, som hentes fredag morgen. Undskyld til jer, der gik forgæves, men det er værd at vente på! For eftertiden er det på menuen hver weekend.
Når vi åbner restaurant og have, vil det være muligt at købe drinks, øl, kander, kage, kaffer, vin etc. – foruden resten af menukortet. Der vil løbende komme sjove konkurrencer både online og i restauranten. Vi håber selvfølgelig at se mange glade mennesker.
Læs mere her: www.biizar.dk