Julelys – på en helt ny måde

XL-BYG i Outrup forhandler: Twinkly String Smart Juletræskæde – Special Edition
– Smart Juletræskæde der betjenes via en gratis App til både Android og iOS.

– Det er virkelig smart. Du kan vælge imellem mange forskellige mønstre og effekter, eller selv lave dine lysdesigns. Twinkly lyskæde tilsluttes direkte til dit trådløse netværk via WiFi. De kan både bruges indenfor og udenfor, forklarer Myrna fra XL-BYG i Outrup.

En Twinkly LED lyskæde her på 20 meter med hele 250 LED lys er perfekt til juletræer på 150 til 200 cm og kan desuden bruges som enhver anden lyskæde andre steder, både udendørs og indendørs.

– Har du flere Twinkly lyskæder kan du endda koble dem sammen i din app sådan, at du kan få dem til at lyse i samme farver. Det er praktisk hvis du har et stort juletræ som du ønsker at have flere Twinkly lyskæder på, det kan vi fortælle mere om i butikken, hvis du kigger indenfor, smiler Myrna, der i det hele taget pakker rigtig meget julepynt og julelys ud i denne tid.

Fakta:

  • 16 mio. farver lys + Varmhvidt lys
  • Sort ledning
  • IP44 (Brug ude og inde)
  • Tilslut via Wifi + Bluetooth
  • 8 cm mellem hver pære
  • Kan lyse i takt til musik
  • Knap til lysstyring på ledningen
  • NY 2019 model

LED lyskæde med app-styring

Det smarte ved Twinkly LED lyskæde er, at du kan styre lyset med den gratis app som indeholder et væld af funktioner. Det er en både smart og sjov måde at styre sin julebelysning på, og så kan denne udgave endda lyse i både 16 mio farver + varmhvidt lys som du kender fra almindelige lyskæder. Twinkly lyskæde med varmhvidt lys er en særlig udgave som også kaldes Special Edition og den er faktisk lavet til at dække det nordiske marked som bedst kan lide det varmhvidt lys, i stedet for et køligere hvidt lys.

I den gratis Twinkly app har du masser af muligheder for at bestemme hvordan lyset i din lyskæde skal se ud. Du kan selvfølgelig skifte mellem alle tænkelige farver, ikke bare på hele lyskæden, men du kan endda skifte helt ned til den enkelte diode på Twinkly lyskæden, hvilket er helt unikt. Men du kan også bare vælge mellem de forudinstallerede lysscener som ligger i den gratis app og du kan endda dæmpe lyset i lyskæden + en lang række andre smarte ting.

NY Twinkly lyskæde med smarte funktioner

Denne udgave af Twinkly lyskæde “Special Edition” er en ny udgave som er kommet i år og som har nogle ekstra smarte funktioner, bedre tilslutningsmuligheder og et forbedret lys med nye mindre men kraftigere LED dioder samt sort ledning. Det betyder samtidig, at hvis du har tidligere udgaver af Twinkly Special Edition så er denne altså ikke helt den samme og de vil se forskellige ud.

Den nye udgave af Twinkly smart lyskæder har også fået Bluetooth tilslutning, udover Wifi som stadig er mulig. Det betyder, at du kan tillsutte den nye Twinkly lyskæde til både Google Assistant, Amazon Alexa og Apple HomeKit og på den måde gøre Twinkly LED lyskæder som en del af dit smarte hjem. Desuden har du nu mulighed for i din Twinkly app at scanne din Twinkly lyskæde og på den måde få din opsætning vist direkte i din app, så det er nemmere at indstille lys, farve osv.

  • annonceartikel –