Jyske bank: Kom hurtigt videre med dine boligplaner

Jyske Bank Varde: Hvad er Boligklar på 2 timer?

Har du fundet den helt rigtige bolig – hus, lejlighed eller sommerhus – så kan du i løbet af kun to timer få svar på, om du kan få bankens godkendelse til at købe den.

Kontakt mig om Boligklar på 2 timer

Et hurtigt svar fra banken giver dig frihed til at komme hurtigt videre med dine boligplaner. Det kan fx være vigtigt, hvis mægleren har andre interesserede til samme bolig.

Obs! Husk, at du selv skal kunne bidrage med minimum 5 % af boligens købspris til udbetaling.

Hvordan bliver du boligklar på 2 timer?

De to timer starter, når du har talt med en rådgiver og sendt os dine relevante økonomioplysninger via netbank:

  • Skatteoplysninger
  • Pensionsinfo
  • Dit budget
  • Salgsopstilling (sendes separat efter aftale)

Vi ringer og bekræfter, når vi har modtaget oplysningerne – og så starter uret. Inden to timer bliver du ringet op igen med svar på, om vi kan godkende dit køb af boligen.

Får du et ja, så er du klar til at gå videre med købet. Vores ’ja’ er betinget af, at vi efterfølgende kan vurdere, at boligen svarer til købsprisen.

Hvis svaret er, at du ikke har økonomi til den ønskede bolig, så kan vi hjælpe dig med at beregne, hvilken boligtype du realistisk kan kigge efter.

Er du ikke kunde i Jyske Bank?

For at blive boligklar på to timer skal du være kunde i Jyske Bank – som minimum skal du have en konto og netbank. Det kan vi hurtigt hjælpe dig med.

Udfyld kontaktformularen, så er du i gang

Tip: Forbered dit boligkøb så tidligt som muligt

Du kan altid bruge ’Boligklar på 2 timer’ – men går du allerede i boligtanker, så anbefaler vi, at du hurtigt får en afklarende snak med din rådgiver. Det sikrer, at du er bedst muligt forberedt – at du får gennemtænkt dine behov, og at du har en realistisk økonomisk ramme i jagten på din drømmebolig.

Læs mere her:

https://www.jyskebank.dk/bolig/boligkoeb/boligklar

(annonceartikel)