Kom med til ginsmagning & middag

VON LÜGENHALS – GINSMAGNING  & MIDDAG – LØRDAG DEN 5. DECEMBER KL. 15.00-17.30, MIDDAG KL. 18.00

En af vores tjenere har tidligere været i London for at lære mere om den spændende verden af Gin.  I vil få en kyndig gennemgang af de gin vi skal smage samt tips & tricks til at lave den perfekte Gin & Tonic. Udover at I kommer til at hygge jer, er målet at I går herfra med en dybere indsigt i den spændende verden af gin (og tonic).  Vi forsøger at tilpasse præsentation og information til det enkelte bord, så alle kan viden lige præcis på det niveau, som ønskes.

Afslut smagningen med en udsøgt middag fra Von Lügenhals og fortsæt den hyggelige aften i de udsmykkede smukke lokaler i Boderne i VARDE GARTEN.

 

Smagningen:

  • Kyndig vejledning samt tips & tricks til at lave den perfekte Gin & Tonic
  • 4 forskellige smagninger  med 3 cl. premium gin
  • Forskellige tonics til hver smagning
  • Garniture til hver smagning

Middagen:

  • Andebryst fra Varde Ådal, rullet med fars tilsmagt morkler, omviklet af Enghavegård skinke, rødbedepuré syltede jordskokker, hertil en Pommes Anna kartoffel samt en kraftig skysauce tilsmagt med morkler
  • Inklusiv et glas rødvin,  CRIANZA ØKO RIBERA DEL DUERO, CAMPOS GOTICOS
  • Det er ikke uden grund at gin er blevet yderst populært de senere år. Der er et stort udvalg af både gin, tonic og andre mixere, og det er enkelt og hurtigt at lave en velsmagende G&T eller gin-cocktail til sine gæster. Og så er klokken jo altid 17 et eller andet sted i verden, så alibiet for at nyde den er på plads. Vi går undervejs i smagningen i dybden med ginnens enorme verden, og giver jer naturligvis også en grundig gennemgang af de gins, vi skal smage. Målet med smagningen er, at I skal gå derfra med en unik oplevelse, men også gerne en smule klogere. Vi ønsker, at du/ I på én og samme tid er både er underholdt og får ny viden om det, du / I  sidder med i glasset. Vi tilpasser os det enkelte bord, så vi kan skrue op eller ned for nørderiet som I ønsker det.

I skal smage på fire forskellige gin og vi kommer igennem mindst tre emner:

  1. Gin er ikke bare gin – smag forskellige varianter og typer.
  2. Tonic er ikke bare tonic – smag forskellige varianter og typer.
  3. Hvorfor bruger vi garniture? Få gode råd til at vælge den bedste garniture.

Afholdes i Boderne i VARDE GARTEN, Brogade 5A, 6800 Varde

Bestil bord her:

https://www.vardegarten.dk/events/gin-smagning/

Kejserlige G & T hilsner,
Von Lügenhals & VARDE GARTEN

 

/annonce