Konservative går efter borgmesterposten i Varde

Onsdag aften var der opstillingsmøde på Næsbjerghus for Det Konservative Folkeparti forud for kommunalvalget næste år, i Varde Kommune. Arrangementet blev afviklet efter alle corona-kunstens regler, og de opstillede fik mulighed for at dele deres ambitioner og mål med fremmødte.

De opstillede kandidater er:

Steen Holm Iversen, Varde

Kåre Jensen, Varde

Rasmus Sømod, Næsbjerg

Kitty Smedsgaard Gamkin, Ansager

Brian Meppelink-Schmidt, Nordenskov

Annette Juhl Taldorf, Ølgod

Niels Christiansen, Nørre Nebel

Som ventet blev Steen Holm Iversen valgt som spidskandidat, og på opstillingsmødet gjorde han det klart for medlemmerne, at ambitionerne rækker hele vejen til borgmesterposten.

”Vi ser antydninger af at det borgerlige styre i Varde Kommune er under pres. Vi vil slås for at holde Varde Kommune som en borgerlig ledet kommune, så vi kan sikre en stabil og sund økonomi i årene fremover. Vi skal fortsat skabe gunstige vilkår for erhvervslivet og holde skatten i ro, og hvis det betyder at situationen på valgnatten giver borgmesterposten til Konservative, så er vi også klar,” siger Steen Holm Iversen.

Lokalformand, Heidi Bundgaard, er meget tilfreds med resultatet af opstillingsmødet: ”Jeg er både stolt og imponeret over det kandidatfelt, som i aften er blevet valgt til at repræsentere Det Konservative Folkeparti til kommunalvalget. Vi skal i arbejdstøjet og færdigudvikle vores valgprogram, som skal sikre mest mulig konservativ indflydelse i det kommende byråd, og nøglen til borgmesterkontoret.”

Det Konservative Folkeparti oplever i øjeblikket fremgang i meningsmålingerne på landsplan, og det har medvirket til en medlemsfremgang i Varde. ”Det er klart, at vi har en stor opgave foran os i det kommende år, og også efter et forhåbentlig godt kommunalvalg, og vi er rigtig glade for at opleve stor opbakning blandt konservative i området,” afslutter Heidi Bundgaard.

 

Foto: Kåre Jensen, Annette Juhl Taldorf, Brian Meppelink-Schmidt, Steen Holm Iversen, Rasmus Sømod og Niels Christiansen. Kitty Smedsgaard Gamkin kunne ikke deltage på opstillingsmødet, men kan ses på billedet bagerst.