KV17: Politisk Halloween fest i Varde

KV17 / Pressemeddelelse, Socialdemokratiet Varde: Late Night og halloween i Varde en fredag før valgplakaterne skal op var en god anledningen til at Socialdemokratiet deltog med valgarrangementer i byen.

Stemningen var i top, og en masse glade og aktive byrådskandidater stillede op i gågaden med deres budskaber. Hver kandidat bidrog med deres egne valgtemaer og politiske mærkesager i debatten.

Det strømmede til med folk ved den lille bod der var stillet op, der var en fantastisk stemning og vores borgmesterkandidat Søren Laulund glædede sig, og i den almindelig gode stemning var han villig til at lægge sig ned foran de øvrige kandidater der var til stede da fotografen kom forbi. Det kan man kalde ”Panserbassen med det røde hjerte”.

Fhv. skatteminister Benny Engelbrecht (A) kom for at støtte op omkring aktiviteterne. Han spillede på guitar og sang gode arbejdersange.

Naturligvis var der mange gode samtaler med folk der kikkede forbi, og der blev livligt diskuteret politik i en rigtig god og afslappet stemning.

Der var mange der spurgte til skolepolitikken, og her var det en klar melding om at vi vil have ro på området og at vi vil rulle alle de planer som højrefløjen har vedtaget tilbage, således at vi kan give børnene en god og værdig skolegang uden at de skal bruge deres tid på transport.

Mange andre emner blev vendt, og vi fik gjort klart at Socialdemokratiet er et familievenligt parti, og det budskab kunne mange nikke ja til.

Søren Laulund var rigtig glad for alle aktiviteterne denne aften, og henviste også til arrangementet Under Bøgen med helstegt pattegris, og at Frederik bl.a. har lavet en valg cd.  Der var også den ”røde Væg” ved Elkjærs Under Bøgen.

Aktiviteten ”spot en socialdemokrat” blev også sat i gang. Man skal indtil den 7. november lave en selfie med en socialdemokrat og sende den på Facebook under hashtag #vardeenfamilievenligkommune eller #spotensocialdemokra, Det er en konkurrence hvor hovedgevinsten er et gavekort for 2 på et minicruise læs mere om det på http://a-varde.dk/