KV21: Ny lokalliste stille op til kommunalvalget

Pressemeddelelse: Udviklingslisten er en ny og holdbar lokalliste, der stiller op til det kommende kommunalvalg i Varde.

Jens Nielsen og Flemming Bynge er kandidaterne bag Udviklingslisten, der er den nye borgerliste i Varde kommune. De går efter valg til kommunalbestyrelsen ved kommunalvalget den 16. november.

Sammen udgør de et sammentømret team, der i mange år har arbejdet sammen som frivillige i Udviklingsrådet Varde by, med initiativer til  og deltagelse i bl.a. Varde Å Dag, Ågruppen, Middelalderfestival, Byfornyelsesaktiviteter, By-rundvisninger, ”Liv i Byen gruppe”, Borgermøder, Turismemøder og -aktiviteter m.v.

De har for længst holdt ”sølvbryllup”, da de har fælles historie som frivillige, der strækker sig over 30 år i bl.a. Varde Volleyball og Beachvolleyball, Varde Idrætsforening m.m. Dertil forskellig involvering i Open Air og Smedeværkstedet.

”Nu vil vi tage skridtet videre og søge valg til Byrådet for at få reel medindflydelse og række videre end det frivillige grundlag. Vi sigter mod større borgerinddragelse og -indflydelse, mere liv og turisme samt bosætning i hele Varde Kommune. Vi vil lade Varde by være lokomotivet til gavn og hjælp for de mindre byer i kommunen.” – fortæller de to kandidater for Udviklingslisten.

De har job i eksportindustrien og arbejder med internationalt salg og marketing i produktionsvirksomheder beliggende i Varde Kommune. De har gennem mange år begge cementeret deres erhvervserfaring lokalt og globalt.

”Som henholdsvis indfødt og tilflytter (1987) spiller vi hinanden gode i at se potentialer og koble det med historie og indsigt. Dette vil vi gerne anvende i lokalt baseret politik og aktivitet, som ikke er bundet op på stive landspolitiske retninger, men udelukkende bunder i lokale behov og muligheder.” slutter de to nyslåede politikere.

Man kan læse mere om Udviklingslisten på hjemmesiden www.udviklingslisten.dk