Late Night i Varde: Kældermonster, zombijagt og levende fugleedderkopper

Det tyder på at blive en ganske skræmmende uhyggelig Late Night i Varde d. 29. oktober.

Temaet er Halloween, og det tager man ikke fejl af, når man ser de pyntede gader – og butikker i Varde.

Kommunalvalget nærmer sig, så hvad var mere nærliggende end at invitere byrådskandidaterne til at skabe politisk Halloween (u)hygge på torvet – en opgave, der straks blev grebet – og som nu rent faktisk har grebet om sig. Og der er lagt op til både gys og underholdning og Halloween tegn.

Det Konservative Folkeparti laver en meget uhyggelig quiz – mest for voksne, hvor man kan vinde en lækker kurv fra Vinspecialisten, oplyser byrådskandidat Heidi Bundgaard, mens kandidaterne fra Socialdemokraterne inviterer til (u)hyggelig snak om politik – og her opfordrer man til at tage børnene med – der vil være ballondyr, ansigtsmaling og hjemmebag.

Byrådskandidaterne rykker ud på torvet – og har alle garanteret skræmmende gode muligheder for politisk debat – OG hyggelige overraskelser. (Arkivfoto)

Kristendemokraterne deltager med deres cykelbil, og hvis vejret tillader det en lille havepavillon.

– Vi pynter med græskar og ved vores “bod” kan man få uhyggelige småkager. Vi forventer, at “kældermonsteret” fra kælderen under Sct. Jacobi Kirke vil hjemsøge os, fortæller byrådskandidat Inger Marie Kristensen.

Udviklingslisten fortæller, at de ingen lig har i lasten, skeletter i skabene eller brugt vasketøj at hænge til tørre. Men kandidatur og opstilling til kommunalvalget har helt sikkert skræmt de øvrige partier, lister og kandidater, lyder det fra kandidaterne Jens Nielsen og Flemming Bynge, der tilføjer: Du kan også prøve vores skræmmende sjove, virtuelle Zombie-jagt i gader og stræder lige rundt om Torvet. Aktiviteten er udviklet af Varde-firmaet Eventsupport. Find så mange virtuelle zombier som muligt. Udviklingslisten kvitterer naturligvis med halloween-guf til de modige. Husk blot din egen smartphone.

Venstre stiller med skræmmende hjemmebag, konkurrencer og herlige morskabsmaskiner, hvor du kan dyste med en politiker – hvem kan få banket klokken til at ringe…?

Og så er der gys, når Bjarne Burgdorff fra Nye Borgerlige slår sig ned ved Kop & Kande:

– Jeg har store lodne fugleedderkopper med – og af hensyn til deres ve og vel rykker vi ind i varmen.

Nye Borgerliges Bjarne Burgdorff har denne lille sag med til Late Night.

SF Varde kommer med et 3×3 meter pavillon og en sofa. Temaet er ret uhyggeligt i sig selv – hjemløshed og sofasurfere, lyder det fra Gunner Poulsen, SF Varde.

Det er noget af det, du kan opleve i Varde i forbindelse med Late Night på fredag – tør du?