Lone Hjortshøj: Mere nærvær – mere hygge, tak…

Man kan aflyse arrangementer og fester, men man kan altså ikke aflyse julens hygge, det er man ganske overbevist om hos Hjortshøj Party Service.

– Vi har fået mange opfordringer om at tilbyde ekstra lækkerier til mindre antal personer, og det har vi naturligvis lyttet til, lyder det fra Lone Hjortshøj, der ikke er i tvivl om, hvorfor denne efterspørgsel er opstået.

– Det tyder på, vi går en sæson i møde med fortsat begrænsninger, og det har folk indstillet sig på, men der er også en tydelig stemning af, at man trænger til at hygge sig lidt ekstra – man vil gerne forkæle sin ansatte og sine nærmeste…

2020 har været et år præget af Covid-19, og det har betydet, at meget er blevet aflyst, og de færreste tror på, der bliver åbnet op for de helt store forsamlinger i dette år.

– Det tror vi heller ikke på herude hos Hjortshøj Party Service, men vi tror på julehyggen, og den hjælper vi rigtig gerne med at servere, smiler Lone Hjortshøj, der allerede har fået rigtig mange bestillinger ind.

Noget kunne tyde på, at årets julefrokoster kommer til at foregå privat eller i hvert fald i mindre grupper. Om det er på kontoret eller hjemme hos chefen selv er meget forskelligt, men vi kan se, at man under alle omstændigheder ønsker en julefrokost – det er blot i en anden form, end vi har set tidligere, fortæller Lone Hjortshøj, der sammen med sin mand, Jens Hjortshøj, har tænkt i både de traditionelle baner samt i nye retter til årets julemenuer – i det hele taget i efterårets og vinterens menukort.

– Vi bringer maden til døren og hjælper også med at bære kasserne indenfor. Og det uanset om man bestiller til 10 eller 50 personer, forklarer Lone Hjortshøj, der ikke lægger skjul på, at hun selv glæder sig til jul.

– Det er en hyggelig tid, der er noget helt særligt over julen, og personligt mener jeg bestemt, at vi skal huske at forkæle os selv og være gode ved hinanden – og ikke mindst netop hygge os – Corona eller ej! Det handler om livskvalitet…

Udover at julebestillingerne er begyndt at røre på sig, oplever Hjortshøj Party Service også, at der er kommet yderligere efterspørgsel på deres brunch og platter.

– Igen – jeg tænker det hænger sammen med, at lederne og cheferne rundt om gerne vil anerkende og forkæle deres personale lidt ekstra. For mange mennesker har 2020 været et blandet år, og så er forkælelse og omsorg rykket endnu højere op på dagsordenen.

Du kan læse meget mere om alle menuerne HER og du er altid velkommen til at besøge Hjortshøj Party Service for at få en vejledning eller tips til den helt rette fest- eller julefrokostmenu.