Loop dig gennem natur og kultur i Varde

Varde Kommune: Opdag nye naturperler Er du ved at mangle inspiration til nye gåture og naturoplevelser? I den kommende tid sætter vi fokus på en række af kommunens små og store naturperler, som du kan gå på opdagelse i.
Selvom butikkerne i Varde måske lokker mest efter genåbningen, så ligger naturen lige på den gamle købstads dørtrin. Nationalpark Vesterhavet slanger sig med Varde å fra kysten indtil byen, og i Arnbjergparken kan du besøge mindelunden for Vardes modstandsfolk.


På www.vardeloop.dk kan du finde et interaktivt kort, der beskriver ruten gennem Vardes natur – Naturloopet er den brune rute. På kortet kan du desuden trykke og læse dig gennem historier og info, der knytter sig til ruten. Og er du mere til kultur end natur, så kan du i stedet vælge at følge den grønne rute.
Du kan starte på ruterne mange steder, men både natur- og kulturloopet går forbi parkeringspladsen på Skansen og ved Havnepladsen. Ruterne er markeret med pæle og porte i grøn og brun.
Har du andre tips til naturoplevelser i Varde Kommune, så del dem endelig i kommentarsporet, så andre kan få glæde af dem.