Louis er ny tjener hos Von Lügenhals

Når du lægger vejen forbi Von Lügenhals fremover, er det med stor sandsynlighed Louis Thomsen, der tager imod dig.

Louis er ny mand på holdet, med efterhånden mange års erfaring indenfor tjenerbranchen.

– Jeg er udlært tjener ved Sallingsund Færgekro for 14 år siden, fortæller husets nye tjener, der er opvokset i Ringkøbing og i dag bosat i Outrup.

Og Louis var da heller ikke i tvivl, da han hørte, man søgte hos Von Lügenhals.

– Jeg tænkte, at det måtte være fantastisk at arbejde i disse omgivelser, og så kendte jeg  bestyreren Bo Rasmussen tilbage fra min tid på Hotel Britannia, – og jeg var så heldig at blive ansat med start for knap en måned siden, smiler Louis Thomsen, du altså kan møde i Varde Garten og Von Lügenhals.

Louis og hans kolleger går en travl tid i møde, herom ingen tvivl. På følgende side https://www.vardegarten.dk/events/ kan du danne dig et overblik over de kommende events, her i blandt Live Musik hver eneste fredag og lørdag.

– Jeg føler allerede nu, jeg er faldet godt til. Det er en aktiv arbejdsplads, med mange jern i ilden – der sker virkelig meget, og jeg glæder mig blandt andet til den store Vinfestival d. 2. juni, slutter Louis Thomsen.