Mads Sørensen: Jeg er klar til at løbe borgmester-stafetten videre

Pressemeddelelse – sendt af Mads Sørensen, Vardevej 37, Sig, 6800 Varde, Tlf.: 21268153, Mail: Masp@varde.dk

 Venstre i Vardes Borgmesterkandidat ved KV21?

Jeg har gennem den seneste tid modtaget en lang række opfordringer om, at stille mig til rådighed, som et bud på Venstre i Vardes nye borgmesterkandidat.

Det er jeg både taknemmelig, ydmyg og beæret over og efter moden overvejelse har jeg meldt tilbage, at jeg er klar til at løbe borgmester-stafetten videre efter Erik Buhl, hvis Venstres medlemmer og vælgerne ønsker det.

Jeg er født, opvokset og har levet hele mit liv i Varde kommune, og derfor kender jeg indgående til vores område og den kommune, som jeg elsker og brænder for.

Jeg vil arbejde på at sikre en fortsat positiv udvikling af Varde kommune. En udvikling som rækker ud mod – og ind i fremtiden. Den målsætning har jeg en lang række idéer og visioner til, som jeg glæder mig til at fremlægge for Venstre i Vardes medlemmer i den næste tid, hvilket jeg ser meget frem til.

Jeg har beskæftiget mig med politik siden jeg som ganske ung blev medlem af Venstres ungdom. Sidenhen er det blevet til 12 års organisatorisk arbejde i Venstre i Varde – 8 år som folkevalgt byrådspolitiker, heraf den seneste periode som Formand i Udvalget for Kultur og Fritid.

Med min baggrund, mit engagement og mine politiske resultater, samt 15 års erfaring som som selvstændig, mener jeg at være klædt på til, at kunne samle Venstres medlemmer og byrådskandidater om nye fælles mål for Varde kommune –  og sammen opnå vælgernes opbakning ved KV21.

Fakta

Mads Sørensen

42 år

Bor i Sig sammen med Tina og mine 2 bonusbørn, Camille og Mikkel

Selvstændig landmand med 7 ansatte

Medlem af Varde Byråd (2014 – )

Formand Udvalget for kultur- og fritid

Af andre hverv kan bl.a. nævnes:

  • Repræsentantskabsmedlem og formand Kulturudvalget i Danmarks Biblioteksforening
  • Formand Bestyrelsen i Vardemuseerne
  • Medlem af Politisk Styregruppe i Kulturregion Midt- og Vestjylland
  • Medlem af Vadehavets formidlerforum