Gammelt mejeri bliver til attraktive byggegrunde i Outrup

Varde Kommune har købt det gamle mejeri i Outrup med planer om at udbyde attraktive parcelhusgrunde med en unik placering tæt på børnehave, skole og fritidsaktiviteter.

Den 1. juli 2022 overtager Varde Kommune det gamle mejeri i Outrup.

Udstykningen til parcelhusgrunde samt eventuelt areal til rækkehuse forventes tidligst at være klar i slutningen af 2024, da der skal laves en ny lokalplan for området. Antallet af byggegrunde og deres størrelse kendes ikke endnu.

Der bliver også kigget på et eventuelt areal med tæt-lav-bebyggelse, hvor en boligforening vil kunne bygge rækkehuse eller lignede.

På det gamles mejeris areal er udover mejeriet et parcelhus og andre erhvervsbygninger. Varde Kommune forventer, at bygningerne bliver nedrevet i løbet af 2022.

Mads Sørensen, borgmester i Varde Kommune:

”Vi har oplevet stor lokal efterspørgsel på nye byggegrunde i Outrup, og det glæder mig derfor, at vi nu kan præsentere en plan for det gamle mejeri. Outrup er et af kommunens mange stærke lokalsamfund, og med denne plan bliver der lagt et solidt fundament for fortsat udvikling i byen og lokalområdet.”

Om Outrup

Udover at være kendt for byens speedwayklub og være fødeby for kunstmaleren Otto Frello, så rummer Outrup alle de vigtige rammer for det gode hverdagsliv:

Der er skole (til og med 6. klasse), børnehave og skolefritidsordning.
Byen har et rigt foreningsliv med stadion, kultur- og idrætscenter som centrum for de mange fællesskaber og fritidsaktiviteter.
Dagligvarebutik, bageri, hotel, tankstation og byggemarked viser, at Outrup er en by fuld af liv.
Fra tidlig morgen til sen aften kan du tage toget til enten Varde eller Nørre Nebel.

 

Foto: Det gamle mejeri i Outrup set fra Storegade.