Nedtælling: Fortællinger fra 10 år på 10iCampus

10iCampus fylder 10 år: Her på GoVarde vil du møde forskellige mennesker, som alle har været en del af de 10 første skoleår. De vil fortælle lidt om, hvor de er den dag i dag – og hvordan de mindes tiden på 10iCampus.
Skoleåret begynder i august 2016 og slutter i juni 2017. Nytåret mellem 2016 og 2017 var noget af en prøvelse, da alle YouSee-kunder mistede deres signal, så de ikke kunne følge med i dronningens nytårstale. Men på 10iCampus kørte det som smurt for Mikkel Roldsgaard, som var elev på 10iCampus i løbet af dette skoleår nummer 6. Hils på ham her.
Mit navn er Mikkel Roldsgaard, jeg er 21 år.
Jeg gik på 10iCampus i 16/17.
I dag er jeg bosiddende i Odense, hvor jeg lige er begyndt på Syddansk Universitet, hvor drømmen er at blive journalist, hvor jeg kommer til at have speciale i engelsktalende samfund. Samtidig arbejder jeg også i dag for Danske Gymnasieelevers Sammenslutning hvor jeg rejser rundt på skoler og holder oplæg omkring, hvordan man styrker elevdemokratier og sikrer gymnasieelevers, såvel som andre uddannelsesinstitutioners rettigheder.
Når jeg tænker tilbage på 10iCampus tænker jeg tilbage på en tid, hvor jeg var i en rivende udvikling og fik smagt på nye ting, som f.eks. studierelateret rejser og fag, som jeg ikke havde prøvet før. Jeg havde noget, som hed international linje sideløbende med super engelsk, hvor niveauet var dét højere. Den gode undervisning var noget som jeg fandt mig motiverende og noget, som jeg tog med mig på gymnasiet, lysten til at lære.
Jeg deltog i 2016 i et ERASMUS projekt, som hedder C.L.I.C.K hvor jeg fik en masse venner for livet og fik smagt på udlandet på en lidt anderledes måde. Noget som helt klar har været noget som har spillet en rolle for, hvor jeg er i dag og hvad jeg laver.
Ét af mine bedste minder fra 10iCampus må være, da jeg diskede op med en BigMac i hjemkundskab. Jeg havde glemt at købe ingredienser ind til noget Masterchef halløj, som vi kørte dengang. Jeg var kæmpe fan, selvom Susanne ikke var helt så glad.