Nedtælling til fødselsdag på 10iCampus

10iCampus fylder 10 år: Her på GoVarde vil du møde forskellige mennesker, som alle har været en del af de 10 første skoleår. De vil fortælle lidt om, hvor de er den dag i dag – og hvordan de mindes tiden på 10iCampus.
Skoleåret begynder i august 2019 og slutter i juni 2020. Dette 9. skoleår blev meget anderledes for Cecilie Hansen, og de andre elever på hendes årgang. For i denne periode bryder Covid-19 ud, og en stor del af undervisningen foregår for første gang online…
I dag er jeg i gang med gymnasiet, med målet om at blive dyrlæge i sidste ende. Jeg bor lige nu i Varde i min egen lejlighed
Når jeg tænker på 10iCampus, så tænker jeg på gode minder med en masse nye venskaber, som jeg ved, holder for livet. Jeg mødte min aller bedste veninde på 10iCampus, og jeg mødte en masse gode lærere, som har givet mig et bedre syn på lærere… haha.
10iCampus har lært mig, at man godt må sige, hvis der er noget, man synes er forkert. De har også lært mig en masse fagligt, og at det er helt okay at spørge om hjælp indtil man forstår det. Personligt har jeg lært at socialisere mig mere, og at der er plads til at kunne være mig selv, lige meget hvordan det så er.