Nul-løsning mod Tarup-Paarup

En knap så velspillet, men meget intens kamp i højt tempo præget af mange dueller og spilstop endte målløs, og et uafgjort resultat var da også ganske passende spil og chancer taget i betragtning.

I startformationen erstattede Simon Jelstrup den skadede Jonas Alsted, Victor Wagner var efter overstået sygdom tilbage i det centrale forsvar, hvorved Nikolaj Andreasen var tilbage på den centrale midtbane, i stedet for skadesramte Mads Bonnén. Bogi Høgnason Eriksen var tilbage på venstreback positionen, Søren Hermansen var flyttet op på højre kant, hvor han erstattede Lasse Holm, og endelig startede Kasper Køhlert i front i stedet for Christian Hassing.

Fynboerne kom bedst fra start og sad på det meste det første kvarter, uden at det dog for alvor blev farligt foran Varde-målet.

Herefter fik Varde bedre fat og efter knap 20 minutters spil var Simon Matras tæt på efter en aflevering i dybden fra Niclas Holm, men keeperen fik pareret afslutningen. 5 minutter senere var Søren Hermansen tæt på, men afslutningen strøg lige forbi stolpen

Gæsterne var dog også tæt af flere omgange, hvor især Mikkel Dongsted voldte Varde defensiven problemer. Efter knap en halv times var han alene igennem, men Lasse TK vandt nærkampen i det lille felt.

Få minutter senere fik Simon Matras en stor mulighed for at bringe hjemmeholdet i front, da Andreas Blåholm fandt ham med en dyb stikning på en glimrende omstilling. TPI´s keeper reddede dog forsøget til hjørnespark, men blev i samme moment alvorligt skadet, og måtte lade sig udskifte. På det efterfølgende hjørnespark måtte Kasper Køhlert se sit forsøg sparket væk på målstregen.

5 minutter før pausen fra “Kølle” igen tæt på, da han elegant driblede sig fri feltet, men afslutningen blev reddet af keeperen, som fortsatte sit løb ind i “Kølle”, som følte sig snydt for et straffespark.

I 1. halvlegs tillægstid var gæsterne tæt af to omgange. Først var det et giftigt frispark fra Mikkel Dongsted fra kanten af feltet, som Lasse TK parerede til et hjørnespark, og kort efter sparkede Mads Møllegaard over mål i fri postion på et indlæg fra højre kant. Den hektiske halvleg sluttede med et hovedstødsforsøg forbi mål fra Andreas Blåholm på en aflevering fra “Kølle”.

I pausen måtte Andreas Blåholm lade sig udskifte og blev på den centrale midtbane erstattet af Lasse Holm.

De sidste 45 minutter var stadigvæk præget af masser af dueller, mens antallet af regulære målchancer var forholdsvis små. Udskiftningen af Andreas Blåholm bevirkede, at gæsterne fik et spillemæssigt overtag med pres på Varde defensiven, som først blev neutraliseret da “Kølle” blev flyttet ned på den centrale midtbane i forbindelse med indskiftningen af Christian Hassing.

Til gengæld lykkedes det ikke Varde at skabe det helt store offensivt i 2. halvleg, hvor et skud fra Lasse Holm over mål var det tætteste holdet kom på. I slutfasen var gæsterne tæt på med et farligt indlæg fra venstre kant, men Lasse TK, som havde en god dag i Varde-målet, klarede paragrafferne med et godt indgreb.

I Varde lejren var der efter kampen da også tilfredshed med det ene point og ikke mindst at det igen lykkedes at holde nullet.

Holdets næste opgave er i Sydbank Pokalen, hvor holdet på torsdag møder AC Horsens på Sydbank Stadion med kampstart kl. 17:15. Der er gratis adgang til kampen, som sponseres af Bayern Auto Group.