Nyd udsigten fra Gråmulebjerg

Lokale naturperler: Er du ved at mangle inspiration til nye gåture og naturoplevelser? I den kommende tid sætter Varde Kommune fokus på en række af kommunens små og store naturperler, som du kan gå på opdagelse i.
På toppen af den 30 meter høje klit Gråmulebjerg kan du nyde udsigten over stranden, Kærgård Plantage og Filsø. Fra parkeringspladsen ved Nørre Enge/Petersholmtårnet, Kærgårdvej, Oksbøl, kan du følge en gul rute, der er cirka 4,4 km i alt, ud til udsigtspunktet.
Har du lyst til at lære mere om området, så download Naturpark Vesterhavets app. Her kan du både se ruten og læse mere om klitplantagen og de tre små bunkere, der ligger på toppen af Gråmulebjerg. Du kan også se ruten her: https://udinaturen.dk/map-page?shId=9705
Trænger du til flere oplevelser, så tag stien fra parkeringspladsen til Petersholmtårnet. Fra fugletårnet er der udsigt over Filsø og de tilstødende enge. Måske du er heldig at se en odder eller nogle af de mange krondyr, der holder til i området.
Har du andre tips til naturoplevelser i Varde Kommune, så del dem endelig i kommentarsporet, så andre kan få glæde af dem.

/Varde Kommune