Nye erfarne kræfter på det konservative kandidathold i Varde

Det Konservative Folkeparti i Varde har store forventninger til resultatet af Kommunalvalget til november. De landspolitiske strømninger i blå blok går i høj grad i konservativ retning, og opbakningen til partiet i meningsmålingerne er efterhånden markant større end den øvrige blå blok.

Denne tendens, sammen med det nyligt indgående valgforbund i Varde mellem Konservative, Borgergruppen, Dansk Folkeparti, Liberal Alliance, Nye Borgerlige samt Kristendemokraterne, giver partiet troen på at den konservative bølge også vil skylle over Varde, selvom lokalpolitik ikke altid matcher landspolitik.
Nu kan Det Konservative Folkeparti i Varde byde Heidi Bundgaard og Erhardt Jull velkommen på stemmesedlen til kommunalvalget.

Nye erfarne kræfter står klar
Bedre forhold for børn med særlige behov ligger Heidi Bundgaards hjerte meget nært. ”Disse børn, og deres familier fortjener om nogen, at få en markant og tydelig stemme i Byrådssalen. De seneste måneders pressedækning om fejlslagne inklusionsprojekter viser jo med alt tydelighed, at forholdende ikke er gode nok. Vi skal investere i skræddersyede skoletilbud, så børnene får de bedste muligheder”, siger Heidi Bundgaard.

En af de mest erfarne konservative kræfter i Varde er uden tvivl Erhardt Jull fra Oksbøl, som har været byrådsmedlem i sammenlagt 17 år. 9 år i tidligere Blåvandshuk Kommune, og siden 2 valgperioder i Varde. Erhardt Jull er fuld af energi og tørst efter at gøre sin indflydelse gældende i de lokale spørgsmål igen. ”Jeg kan gi’ den en på hattepulden i de næste 4 år, på det som jeg synes er det vigtigste. Mit mantra er ”borgernes interesse i første række”, og det skal vi sikre igennem mere borgerinddragelse, og så skal der være mere tid til kerneopgaver og mindre bureaukrati. Vi skal altså investere i mennesker i stedet for endnu flere regneark,” udtaler Erhardt Jull.

Tilfreds borgmesterkandidat
Det Konservative Folkepartis borgmesterkandidat, Steen Holm Iversen, er også glad for udvidelsen af kandidatholdet fra 7 til 9: ”Det er vigtigt for os at have kandidater, der repræsenterer forskellige generationer, og med så bred en baggrund og erfaring som muligt. Det styrker vores muligheder for at formulere et nærværende, relevant og ambitiøs konservativt program for den kommende valgperiode, og her bliver Heidi og Erhardt vigtige kræfter. Det glæder jeg mig til.”

Ny konservativ lokalformand
Heidi Bundgaard har indtil i dag været lokalformand for Det Konservative Folkeparti i Varde, og med Heidi på kandidatholdet, er der også sket en rokade på den organisatoriske side af lokalforeningen. ”Mit formandskab for den Konservative vælgerforening overdrages til næstformand, Hans Jørgen Larholm, helt som vedtægterne foreskriver. Jeg håber at baglandet støtter op om Hans Jørgen, også når vi skal vælge ny formand på generalforsamlingen til april,” afslutter Heidi Bundgaard.

Foto: Heidi Bundgaard og Erhardt Jull foran Rådhuset i Varde