Nyt ansigt på GoVarde: Velkommen Lars Thomsen

Det er med stor glæde, at Højgaard Media nu kan byde endnu en dygtig mand velkommen på GoVarde-holdet.

– Foto har alle dage haft min store interesse, og jeg er meget glad for det freelance-samarbejde, jeg har med efterhånden mange medier, og nu også GoVarde og GoEsbjerg, fortæller Lars Thomsen, der har fotostudie i Esbjerg.

– Der har været efterspørgsel på professionelle fotos fra flere af mine kunder, og derfor giver det mening at samarbejde med flere dygtige folk. Lars Thomsen vil blandt andet blive koblet på den politiske afdeling, hvor han tilbyder portrætfotos til valgplakater samt samlede fotopakker til de sociale medier. GoVarde har i flere år arbejdet med politik, hvor der tilbydes pressemateriale, rådgivning med hensyn til de sociale medier samt videomateriale og bred markedsføring, og her er det meget glædeligt, at der kan tilbydes professionelt fotomateriale, forklarer Ulla Højgaard.

Lars og Ulla er ikke i tvivl om, at der bliver efterspørgsel, og de første aftaler er da også allerede skrevet under.

– Vi befinder os i en tid, hvor alt er vendt på hovedet. Optakten til et kommunalvalg, som vi kender det, vil være afløst i år af nye muligheder og løsninger, grundet Corona, og der vil med sikkerhed blive brug for en konstruktiv markedsføring og formidling på de sociale medier. Og her supplerer Lars og jeg hinanden helt ideelt. Lars er knivskarp med et kamera, står til rådighed, når det kan passe kunden, dag og aften, og han kan levere materiale til opslag på såvel Facebook, Instagram, LinkedIn osv., mens jeg gerne hjælper med de gode råd om målrettede tekster, så de rammer der, hvor de skal – nemlig hos vælgerne, forklarer Ulla Højgaard, indehaver af Højgaard Media, og tilføjer: Og så tænker jeg i øvrigt, at der vil blive efterspørgsel fra såvel erhvervslivet og de enkelte butikker, der brænder for at komme i gang – og at det skal ske med en konstruktiv og effektiv professionel markedsføring, er jeg ikke i tvivl om, man ønsker. Derfor er det også fantastisk at kunne tilbyde den faglighed, tilfældet er, på det lokale medie, understreger Ulla Højgaard.

Stærkt team

Udover Lars Thomsen er også Jack Eben Steffensen tilknyttet mediet som freelance-fotograf, primært med fokus på koncerter og events, mens Mads Vig varetager mange opgaver på Radio Varde samt udvalgte video-opgaver på GoVarde. Mads Vig er til daglig at finde på TV GLAD som SOME-ansvarlig. På GoVarde er der også tilknyttet en Unge-redaktion, som varetages af Emil Jensen Schønning og Alberte Højgaard. Og til at holde styr på alle web-trådene sidder Mads Qvistgaard som webmaster, der også springer til som freelancejournalist, når behovet er der.

Mads Vig – frivillig (TV Glad) Video og Radio Varde

Mads Qvistgaard – webmaster og redaktion

Alberte Højgaard – Ungeredaktion

Emil Jensen Schønning – Ungeredaktion

Jack Eben Steffensen – fotograf

Ulla Højgaard – indehaver Højgaard Media

 

Ønsker man at høre mere om, hvad Højgaard Media kan tilbyde, er man mere end velkommen til at tage kontakt.