NYT firma: Mads klarer dine IT-problemer – hjemme hos dig

CV’et er langt og kompetencerne mange hos den unge Mads Qvistgaard, der nu springer ud som selvstændig i Varde.

Han er 21 år gammel og oprindelig fra Næstved; familien flyttede for 16 år siden til Gredstedbro, og de seneste år har Mads været bosat i Varde sammen med sin kæreste Julie, der er ansat i Føtex.

– Vi er rigtig glade for at bo her, det er en dejlig by, fortæller Mads, der gennem længere tid har udtænkt konceptet til det netop nystartede firma Varde IT.

– Hos Varde IT vil vi meget gerne hjælpe dig med dine tekniske problemer. Uanset om det er en computer som ikke vil tænde, eller en printer som ikke kan oprette forbindelse, så kan vi være behjælpelige, forklarer Mads og tilføjer: I en travl hverdag kan det ofte være svært at finde tid til at besøge en forretning. Derfor er vores model indrettet således at vi altid kommer til dig!
Det eneste du skal gøre er at booke en tid – enten online her på siden, eller ved at ringe til os.

Interessen for IT og computere er ikke noget nyt, Mads var blot 8 år gammel, da han stiftede bekendtskab med World of Warcraft, og herfra tog det fart.

– Jeg begyndte i en meget ung alder at eksperimentere med hjemmesider og IT i det hele taget, så det falder helt naturligt nu at gøre rigtigt alvor af det og åbne virksomhed, fortæller den aktive unge mand, der på sit CV også kan skrive DJ. Han er nemlig ofte at finde på blandt andet Diskotek Havana, når musikken ruller ud i nattelivet.

– Jeg har mange jern i ilden – det er vigtigt at holde sig i gang, og lige nu går jeg da også med is i maven og venter på at høre, om jeg er optaget på datamatikeruddannelsen i Esbjerg. Jeg håber at kunne starte her efter sommerferien, og ved siden af studiet arbejde min IT virksomhed op. Det er jo det, jeg brænder for, lyder det fra Mads Qvistgaard.

OM:

Varde IT er en mindre IT-virksomhed baseret i 6800 Varde.
Vores vision er at hjælpe alle som har problemer med deres tekniske apparater, både store som små.

Jeg hedder Mads Qvistgaard, og er personen bag Varde IT. I september 2019 stiftede jeg virksomheden MQ Group, som dækker over flere aktiviteter, herunder Varde IT. Jeg har en stor passion for alt elektronik – blandt andet computere, smartphones, printere og alt hvad der hører til.

Igennem tiden har jeg rodet med mange forskellige ting inden for branchen – hjemmesideudvikling, udvikling af applikationer til smartphones, samt generel rådgivning om IT.

Kontaktinfo: 70 60 57 20 / kontakt@vardeit.dk

Læs mere HER