Pressemøde: Byrådets kommende udvalgsformænd

Tirsdag formiddag den 23. november præsenterede partierne bag konstitueringsaftalen i Varde Kommune, hvem der skal være udvalgsformænd i det nye Byråd.

Se med her i indlægget nedenfor.

Citater: 

“Når hverdagen rammer, er jeg jeg sikker på, vi vil få et rigtig godt og konstruktivt samarbejde i det nye byråd. Det er jo helt grundlæggende det, vi formentlig alle er interesserede i.”

– Mads Sørensen (V) kommende borgmester

“Det er har været en god og sund proces. Forhandlingerne er landet fornuftigt, og jeg ser frem til et stærkt samarbejde.”

– Søren Laulund (A) kommende viceborgmester

Vi er glade for, at vores mærkesag om hjemmepasning er med i aftalen. Ligeledes noterer vi os, at der er fortsat fokus på “den grønne omstilling” og på øget bosætning.”

– Inger Marie Kristensen (KD)

“Jeg ser frem til at arbejde målrettet med blandt andet bosætning, og til at få overblik over de ting, vi især skal arbejde med de næste 4 år.”

– AC Hoxcer (A) Kommende formand for Arbejdsmarked og Integration

“Jeg er virkelig glad for at være tilbage i Kultur & Fritid, det er jo nu engang cremen af Varde Kommune…”

– Sandie Eis Ravn (A) Kommende formand for Udvalget for Kultur & Fritid

“Jeg er meget taknemmelig for at kunne fortsætte arbejdet i Udvalget for Social og Sundhed, og især samarbejdet på tværs af udvalgene har mit fokus.”

– Tina Agergaard Hansen (V) fortsat formand for Udvalget for Social og Sundhed

“Det bliver spændende at blive en del at et nyt område, det er tredje gang, jeg skifter område, og jeg ser i den grad frem til at fordybe mig i de udfordringer, der venter her.”

–  Connie Høj (V) Kommende formand for Udvalget for Børn og Læring

“Jeg ser frem til samarbejdet med Søren Laulund i Plan og Teknik. Jeg kommer til, som noget af det første, at tilbyde øvrige medlemmer af udvalget individuelle samtaler, der ligger mange opgaver og venter på at vi trækker i arbejdstøjet.”

– Preben Friis Hauge (V) fortsat formand for udvalget for Plan og Teknik

“Jeg glæder mig til opgaven som formand for Rådet for Klima og Erhvervsfremme. Jeg gik til valg på at tale vigtigheden af et stærkt erhvervsliv op, og det er fortsat særdeles vigtigt for mig at gøre.”

– Poul Burgaard (V) formand for Rådet for Klima og Erhvervsfremme

SE pressemødet her: