Ravfestival i Vejers – er blevet en tradition

Det er i 2017 nu 3. gang at Grundejerforeningen / Vejers Venner laver Ravfestival-Vejers – og igen i år med en lang række kreative rav-udstillere fra hele Danmark.

– Vi har i år været på en længere rav-tour rundt i Danmark for at besøge vore mange udstillere og ved selvsyn at se de mange særegne og flotte rav-stykker med insekter smykker, brugs- og kunstgenstande, tøj, malerier og meget meget mere – alt sammen med rav – som jo er et krav for at deltage i vores Ravfestival-Vejers, fortæller de to gæve initiativtagere til eventen, Bodil og Susanne.

– Vi har sågar hørt flere rav-sange på vores vej – den seneste – en hyldest til vores Ravfestival-Vejers – kan du høre og se ved at klikke HER.

– Vi synes selv, det har været en fantastisk oplevelse at være rundt i Danmark og møde mange rav-udstillere, se deres flotte værker og høre deres spændende rav-historier. Vi glæder os nu til, sammen med de mange udstillerne, at vise det hele frem under Ravfestival-Vejers på Strandhotellets P-plads, lyder det fra Bodil og Susanne.

De mange udstillere kan ikke være i et enkelt telt længere – hvorfor der i år er flere telte, et Rav-torv og derudover lægges der også beslag på Strandhotellets foredragssal.

Grundejerforeningens Ravfestival-Vejers starter fredag 22. september kl. 12 og hele eftermiddagen vil der være aktiviteter i teltene og ved Rav-torvet.

Lørdag og søndag 23. og 24. september åbner vi kl. 11 med fællessange og musik ved Rav-torvet, hvorefter vi fortsætter med mange aktiviteter, vurderinger af

Lauritz.com, udstillinger, boder for børn der vil lære om rav, mad-boder, rav-mænd, rav-jagter, ravlygter, ture med Naturbussen på stranden samt flere spændende og

utraditionelle foredrag om rav. Der vil være rav for alle, store og små, at lugte, smage, høre, se og føle på.

Søndag Kl 14.00 trækker vi lod om flotte præmier, fra vore mange rav-udstillere, blandt alle vore følgere på facebook siderne ”Ravfestival-Vejers” og ”Vejers Venner”.

Uanset om du besøger festivallen kan du deltage i lodtrækningen – blot du følger os på facebook. Så gå allerede nu ind og følg facebook-siderne ”Ravfestival-Vejers” og ”Vejers Venner” – så er du sikker på at være med i lodtrækningen om de mange flotte præmi

På gensyn til Grundejerforeningens Ravfestival-Vejers – lyder opfordringen fra Grundejerforeningen / Vejers Venner / Ravudvalget, Bodil og Susanne