Så gik det første år som influencer og blogger

Pressemeddelelse: Der er nu gået et HELT år, hvor Mads Vig har fungeret som influencer og blogger!!

Det har været noget af det bedste år nogensinde for ham!

Han er ikke blot en særdeles dygtig TV-Glad journalist, Mads Vig er også kompetent indenfor videoredigering, tilrettelæggelse og SO-ME, og nu kan han såmænd tilføje endnu en titel på visitkortet. Mads er nu også influencer og blogger!!.

– Mads har valgt at lave en blog – om alle de ting, han har oplevet, især i sin tid ind til videre på TV Glad, fortæller Mads Vig, og derudover er han tilknyttet som freelance hos GoVarde, primært med fokus på videoredigering,

Flere havde opfordret Mads til at skrive om alt det, brænder for, og så valgte Mads at det skulle blive en blog,  og nu er den færdig produceret, og vil løbene blive opdateret.

Mads fandt ud af at hvis han skal have en blog som kan få succes også med videoer skal der bruges mange timer i det, for det skulle være en side der er ordentligt produceret og nå ud i mange målgrupper og have en rimelig kvalitet.

Der er Mads glad for at TV Glad har givet ham så meget erfaring indenfor redigering og design og journalistik de seneste 10 år +

Det gode er, at Mads er blevet fuldstændig bidt af at redigere!   Han elsker at sidde og lege med klippe-teknikken og sætte det rigtige musik på.

Hjemmearbejde har fyldt en del i alle hjem dette år og 2020. Det gælder selvfølgelig også for Mads. Det første han gjorde da bølgen kom i 2020 var at købe et 4k web cam og ny computer og ny professionelt kamera og så købe grej til sit studie, for så kunne han arbejde hjemmefra, og så var Mads isoleret, nogle gange har det været lidt frustrerende at arbejde hjemmefra fordi man savner sine kollegaer, og fordi det kan være træls at sidde foran en skærm, men Mads har fået det til at fungere, men alt i alt har det været positivt, at har arbejdet hjemme og dermed har kunne hjælpe sine forældre.

Normalt har Mads nogle ret vilde weekender, hvor han er afsted til diverse arrangementer – ofte i forbindelse med TV Glad.           Året 2021 har jo været en del anderledes, men han har alligevel været heldige og har haft flere arrangementer, som gik igennem. Bl.a. fik han et interview med Mathias Kolstrup fra Liberty. Mads mødte også statsministeren i forbindelse med at hun ville se glad zoo. Noget han kunne deltage i med god samvittighed, da han jo er en del af glad fonden.

Så rent socialt føler Mads ikke, at han har lidt det store savn. Det har jo været fælles for os alle, at de sociale hyggestunder har været skåret væk.

Hvad byder 2022 så på? Mads har allerede et par meet & greet i kalenderen, og håber virkelig at det bliver til noget. Men Mads ser frem til mange gode oplevelser, og måske er der også andre spændende ting på vej men det må man holde øje med på siden Madsportal.dk

Mads vil nyde hvert et sekund i 2022 som VJ og Freelancer og glæder mig over, at jeg turde tage springet som freelancer.