Smagsoplevelse udover det sædvanlige: Kejserligt kokkemøde

Intet er overladt til tilfældighederne, når “Toppen af poppen” indenfor kokkeverdenen går i køkkenet sammen hos Von Lügenhals. Køkkenet vil utvivlsomt dufte af talent og ose af de ypperste delikatesser. Og du kan booke bord og opleve en aften, hvor der ikke blot vil blive serveret ekstraordinært lækkert tilberedt menu, der vil også være mulighed for at sludre med de anerkendte kokke. Du vil som gæst blandt andre møde en kok, der har været gæstedommer i Masterchef, en anden kok, der er aktivt medlem af det danske kokkelandshold samt møde en fast mand på det danske konditorlandshold. Der er lagt op til noget af “et brag” i køkkenet hos Von Lügenhals…

Nederst i artiklen kan du læse om den enkelte kok, du kan møde til KOKKETRÆF d. 5. marts.

Bestyrer på Von Lügenhals og Varde Garten, Bo Rasmussen, ser frem til arrangementet: Jeg tør godt sige, at det bliver en succes. Et kokketræf i sig selv er en festlig og spændende begivenhed, og med dem, der her samles, kan det kun blive verdensklasse, smiler Bo, der selv har deltaget i kokketræf adskillige gange.

– Det er en rigtig fin måde at servere smagsoplevelser på, fordi der er tale om delikatesser ud over det sædvanlige, og når dette kombineres med nærværet i selve serveringen, så sker der noget, siger Bo Rasmussen og forklarer: Kokkene vil selv være tilstede, ikke blot i køkkenet, men også hos gæsterne, hvor man kan få uddybet og talt om den enkelte ret. Det giver en helt anderledes og intens oplevelse af helheden. Og i øvrigt vil der være goodiebags til alle…

– Vi ved fra lignende arrangementer, at der hurtigt er fuldt booket, og netop sådan en aften sørger vi for, at der ikke er overbooket – det skal være en helt særlig oplevelse for alle, fastslår Bo Rasmussen.

Så står du og mangler den helt ideelle gave eller har I lyst til at komme ud og få en anderledes oplevelse og forkæle dine smagsløg, så vent ikke for længe med at bestille bord. (Bestil HER)

Pris: 1.500 kr. for: (Læs om retterne under fotos)

Velkomstdrink

6 snacks

6 retter

Kaffe med hjemmelavede fyldte chokolader og kage

Afstemt vinmenu i samarbejde med leverandør Sigurd Müller

Menu kokketræf – søndag d. 5 marts kl 17.00: (Under foto)

Snacks

Vadehavs østers serveret lune med æbleflæsk – (Rene)

Hummer – Grillet peberfrugt – Syltede sennepskon – (Bryan)

Skummende Morkel bouillon med soya syltet vagtel æggeblomme – (Lasse)

Caviar – Rødbede – creme fraiche – græskarkerner (Mads)

Croûton med danske petit gris snegle og ramsløgssmør – (Yves)

Dehydreret tomat m/ tatar af okse fra Himmerland, oliven creme og ristet boghvede – (Peter)

Brød og smør – (Rene)

 

Menu

Kammusling – Glaskål – Australsk Fingerlime – Champagne sauce – rogn (Bryan)

Pocheret rødtunge, Prunier Caviar, selleri og formenteret asparges sauce. (Lasse)

Ret fra Mads ( Bjørnekælderen)

Bretonsk boghvedepandekage med dansk sorthummer, Roscoff løg, noritang og vagtelæg – (Yves)

Saltbagt lam med løg, artiskok og sauce med tomater og ramsløgskapers – (Peter)

 

Dessert

 (Pre- dessert) Vanille – brunet smør og jordskokker – (Rene)

Blommer – honning – vanille – lavendel – (Kristian)

Sødt til kaffen

Fyldt chokolade

Lille kage med solbær, chokolade, sortpeber og dehydreret sort oliven

Se også mere på www.vardegarten.dk

Kokkene – læs om dem her

Peter Yung har tilbragte det meste af sit liv i professionelle køkkener – og både hans talent og ambitioner som kok har ført ham rundt i det meste af verden.

Peter er oprindeligt udlært fra Faldsledkro og har tidligere været køkkenchef på nogle af danmarks bedste restauranter. I 2017 blev han kåret til årets kok og arbejdede efterfølgende for og med Mette Martinus på forestillingen “Festen” Madteater på Republique.

Med indflydelse fra sin tid i bla. London, Italien, Rusland, Danmark og Frankrig. I dag er han tilbage bag roret på Restaurant Kanalen på Christianshavn. Det er svært at sætte én label på Peters mad. En ting er dog sikkert – Peter laver mad fra hjertet.

 

Kristian Konditor – er udannet konditor og ismester.

Starter konditoriet kacho som er et mere eksklusivt konditori, beliggende i Fredericia.

Tidligere Bæks konditori Odense, Dessert kok/ konditor Comwell Kolding – fast mand på det danske konditorlandshold.

 

 Bryan Francisco er en yderst velkendt herre på den gastronomiske scene. Hans kreative smagssamsætninger, tekniske kunnen og ikke mindst hans behagelige personlighed, har placeret ham i toppen af talentfulde kokke i Danmark.

Væggen derhjemme er fyldt med et hav af diplomer og medaljer. Der er tale om kåring af årets unge kokketalent i Danmark, runner Up som Europas største kokketalent og ikke mindst et hav af podiepladser, både alene og som et aktivt medlem af det danske kokkelandshold.

Udover personlig hæder, så byder cv’et også på steder som den 2 stjernede Michelin restaurant Frederikshøj, det ikoniske Molskroen og ikke mindst Treetop i Vejle, hvor han var køkkenchef i en årerække.

Og så har han en ro, der kan gøre selv en surdej glad!

 

Mads Dalsborg – Køkkenchef og medejer her: Bjørnekælderen /v Mads Dalsborg

Tidligere Køkkenchef her: Bistro panpan

Tidligere Køkkenchef her: Mondän

Tidligere Køkkenchef her: Fredensborg Store K

 

Lasse Starup Petersen

Årets kok 2015 –                 Årets kokkeprofil 2015

Årets ost 2015                    Årets dessert 2015

Årets souschef 2018

Danmarks bedste gourmet hotdog 2018 og 2019 3.

Plods ved Nordic chef of the year 2016

6 år på Kokkelandsholdet

Køkkenchef hos  Selfinvest Event – Selected Car Collection

Tidligere har jeg været køkkenchef på restaurant Koch, Ti trin ned, bror Ditlev, MeMu Og tidligere arbejdet på Maaemo, treetop Molskroen, og fakkelgaarden.

 

Yves Le lay – Køkkenchef og indehaver af restaurant à terre i København.

Fortid på danske toprestauranter som Falsled Kro, Herman og Søllerød Kro

Af flere gange gæstedommer i Masterchef.

 


Rene Nikolajsen – Køkkenchef på Von Lügenhals.

Tidligere Hotel Britannia, Henne Kirkeby kro, Comwell og Selvstændig i Rene´s køkken.

 

Det smilende personale er klar til at forkæle dig….