Sommerfeldt malerier i KunstLab

Decembers udstilling i KunstLab er malerier af Anne Mette Sommerfeldt Nedbo

Anne Mette har malet i en årrække, og for hende har det at male en helt speciel betydning.

– Jeg var ude for et trafikuheld for mange år siden, og siden har jeg måttet gøre ting på anderledes måder.

I løbet af tiden har Anne Mette deltaget i flere malerkurser, selv om hendes handicap satte nogle begrænsninger.

– Jeg kan kun bruge min ene arm når jeg maler, så når de andre på et kursus skulle bruge begge hænder, måtte jeg bare bruge den ene hånd. ”Du skal bare male dit eget” fik jeg så besked på af læreren, så det gør jeg.

Anne Mettes yndlingsmotiver er blomster og himmelen, og det kan ses på udstillingen.

– Jeg er et positivt menneske, og farver gør mig glad og lykkelig. Især elsker jeg farver, der ”falder”, det vil sige farver, der løber ned i billedet, det synes jeg er flot. At male giver mig også ro, og det træner det min motorik.

 

Udstillingen kan ses i Kunstlab, Vestervold 11D  i dagene 1. – 16. december.

KunstLab er åbent hverdage 9-17 og weekender 12-16

 

Læs mere på www.kunstlab.dk